Adevăratele motive pentru care Andra a plecat din juriul unui talent show! Acum s-a aflat totul

Andra a plecat de la masa juriului unui talent show cunoscut în România. Motivele? Iată-le mai jos!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Celebra cântăreață Andra nu mai face parte din juriul unui talent show cunoscut din țara noastră, iar motivele sunt cât se poate de simple.

În aceste momente, locul ei a fost luat chiar de către Horia Brenciu, aflându-se alături de ceilalți colegi, Smiley, Tudor Chirilă și Irina Rimes.

În vârstă de 32 de ani, Andra nu se va mai alătura sezonului 9 al emisiunii respective, iar, conform Click!, există patru motive pentru care artista nu va mai face parte din juriu.

În primul rând, primul motiv este familia. Frumoasa cântăreață vrea să se dedice și mai mult vieții de familie, să fie alături de soțul ei, Cătălin, dar și alături de frumoșii lor copii. Astfel, a renunțat să se mai implice în acest proiect, tocmai pentru a sta mai mult cu David, în vârstă de 8 ani, și Eva, în vârstă de 3 ani.

Citeste si: Ultimă oră! Anunț pentru cei care locuiesc în Capitală! Ce se va întâmpla cu transportul în comun

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei, amănuntul rușinos din ultimul videoclip în care a fost vedetă

Citeste si: Simina a recunoscut cum îl ascundea pe Zănoagă de Jador! ”Tu mă înșelai” - ”Și eu vorbeam cu o grămadă de fete”

Cel de-al doilea motiv este reprezentat de prestațiile artistice ale artistei și concertele pe care le are de susținut.

Pe de altă parte, și reclamele constituie un motiv solid. Recent, artista face reclamă unui lanț de magazine, iar contractul este semnat pentru tot anul.

Și nu în ultimul rând, meseria ei, în sine! Andra dedică mult timp pieselor sale, iar de când a renunțat să mai facă parte din masa juriului talent show-ului, Andra se canalizează și mai mult asupra muzicii sale, mai ales că acum trebuie să promoveze ultima piesă scoasă, care a fost făcută în colaborare cu Descemar Bueno.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate