Simina a recunoscut cum îl ascundea pe Zănoagă de Jador! ”Tu mă înșelai” - ”Și eu vorbeam cu o grămadă de fete”

Controverse la Puterea Dragostei: Simina a recunoscut ce făcea în timpul relației cu Jador pentru a-l ascunde pe Alex Zănoagă.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Noi controverse la Puterea Dragostei. Simina a recunoscut ce făcea în momentul în care era într-o relație cu Jador. Concurenta a povestit cum vorbea cu Alex Zănoagă, actualul ei iubit, în așa fel încât Jador să nu realizeze că ea ”complotează”.

Simina: ”Când mă suna Alex, îi ziceam ”hai că te las că dacă mă sună Jador și vede că e ocupat, crede cine știe cu cine vorbesc”, că tot timpul zicea că vorbesc cu băieți. Ziceam să nu vorbim la telefon, să ne trimitem vocale de la Andreea de pe telefon”

Citeste si: Puterea Dragostei: Bianca a spus adevărul despre sentimentele față de Iancu! Roxana a răbufnit imediat: ”Dacă ești șmecheră, să văd cum îl iei”

Citeste si: Simona de la Puterea dragostei continuă să îi facă ochi dulci lui Jador! Reacția lui când ea le-a spus tuturor că a primit trandafiri de la el: "E dilie!"

Citeste si: Jador a cântat în același local în care Salam a fost bătut acum câteva luni! Cum s-a descurcat fostul concurent de la ”Puterea dragostei”?

Jador: ”Adică tu mă înșelai. Dacă îți bag o pernă în cap acuma?”

Simina: ”Când mă mai suna Jador, în timp ce vorbeam cu Alex, ziceam ”Ah, mă sună Jador, dar lasă, că îi zic că vorbeam cu mami”

Jador: ”Și eu vorbeam cu o grămadă de fete”

Simina: ”Eu mi-am asumat asta că el o să cânte pentru fete, să facă poze”

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate