Adevărul despre bărbatul din Măgurele care și-a împușcat rivalul! Făcuse plângere la Poliție împotriva lui

Bărbatul din Măgurele care și-a împușcat rivalul ar fi făcut plângere împotriva lui. Nu era primul scandal cu victima.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Marți dimineață un bărbat a fost executat în stil mafiot, în Măgurele, Ilfov. Polițiștii au fost alertați de o femeie care a auzit focurile de armă și a găsit victima inconștientă în fața porții sale. Din primele informații, agresorul și bărbatul pe care l-a ucis ar fi iubnit aceeași femeie.

„În această dimineață, în jurul orei 03:17, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în comuna 1 Decembrie din orașul Măgurele a auzit două focuri de armă și a găsit în fața porții o pesoană inconștientă, de sex masculin”, informează Poliția Ilfov.

Citeste si: Cutremur puternic în România! A fost cel mai mare de anul acesta

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu îi face praf pe cântăreții care au lansat o piesă despre ”cazul Caracal”! ”Oamenilor cărora le-au murit copiii asta așteptau: maneaua consolatoare”

Agresorul a fost prins

Scandalul dintre ucigaș și victimă ar fi pornit de la o femeie pe care amândoi o iubeau și care era soția atacatorului. Cei doi bărbați au mai fost implicați în conflicte înainte ca lucrurile să ia o întorsătură tragică.

L-a chemat în fața casei unde se afla cu soția lui și l-a executat fără milă. “Și-a făcut singur dreptate, din moment ce poliția nu a luat nicio măsură, l-a amenințat că va fi amendat. Acesta este adevărul! A rămas uimit de modul în care poliția s-a comportat cu el”, au povestit surese apropiate cazului, pentru Cancan.

„Nu s-a baricadat, nici vorbă de așa ceva. A așteptat în casă poliția, după care a luat decizia să fugă, văzând că nu vine nimeni. Nu a încercat în niciun moment să facă rău copilului, nici vorbă de amenințări. O iubește pe micuță ca pe ochii din cap. Fata este viața lui!”, au mai precizat sursele.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate