Adevărul despre divorțul dintre Bogdan și Hannelore de la „Insula iubrii”! Nu au vrut să recunoască, dar s-a aflat: „S-au certat rău după ce...”

Adevărul despre divorțul dintre Bogdan și Hannelore de la „Insula iubrii”!

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Bogdan și Hannelore au format unul dintre cele mai controversate cupluri de la Insula iubirii. Relația lor părea ideală, dar pe parcursul emisiunii a ieșit la iveală faptul că lucrurile erau departe de a fi perfecte și că existau mari probleme în cuplul lor. Ei erau deja logodiți și cu nunta planificată în momentul în care au ajuns în Thailanda, fapt ce i-a mirat pe telespectatori și pe ceilalți concurenți.

Citeste si: Ispita Andi a dat cărțile pe față! Ce a spus despre divorțul lui Hannelore: „M-am bucurat”

Citeste si: Viitorul soț al Mirelei Banias donează o excursie în Dubai! Gest superb: „Nu vreau niciun ban”

Citeste si: Adevărul din spatele divorțului dintre Bogdan și Hannelore! ”Au stabilit să salveze relația prin căsătorie, dar...”

Cu toate că Hanne s-a îndrăgostit de Andi și a rescunoscut acest lucru, ea și Bogdan au rămas în continuare împreună. La sfârșitul emisiunii dansatoare a negat atracția simțită față de ispită și a spus că între ei a fost doar o prietenie. Ajunsă acasaă, blondina s-a căsătorit cu partenerul alături de care intrase în competiție. Mariajul nu a durat mai mult de șase luni și nici nu s-a sfârșit într-un mod foarte pașnic.

fara descriere

Cum s-a sfârșit relația lor

O apropiată a celor doi a povestit cum s-a produs ruptura dintre Hannelore și Bogdan.

„Au stabilit să salveze relația prin căsătorie. Și a zis el că dacă, în perioada căsătoriei, indiferent câți ani de căsnicie vor avea, se va menționa ceva din trecut, se vor aduce reproșurile în discuție legate de infidelitatea lui Bogdan cu o domnișoară, cea menționată și la «Insula Iubirii», atunci se vor despărți…

Evident că aceste lucruri nu s-au uitat și s-au readus în discuție. S-au certat rău și el a plecat din casa ei. La scurt timp, a cunoscut-o pe tânăra de la Târgu Mureș de care s-a îndrăgostit nebunește”, a declarat ea pentru Cancan.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate