Adevărul despre iubitul cu care Andreea Mantea a fost la vot! Este sau nu Cristi Mitrea? Detaliul care i-a dat de gol

Andreea Mantea a recunoscut printr-o fotografie că iubește din nou. Fanii s-au întrebat dacă iubitul este Cristi Mitrea, tatăl micuțului David.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Andreea Mantea a publicat pe pagina ei de Instagram o fotografie, după ce a mers la vot. În imagine a arătat dovada de pe spatele buletinului, dar ce a atras atenția este faptul că în drepta ei se afla un bărbat, iar mâinile lor formau o inimioară.

Fanii Andreei Mantea s-au bucurat că frumoasa prezentatoare iubește din nou și că nu mai ascunde acest lucru, dar nu au putut să nu se întrebe dacă partenerul ei este sau nu Cristi Mitrea.

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

Andreea Mantea se iubește cu Cristi Mitrea?

Unii urmăritori au presupus că iubitul moderatoarei de la Puterea Dragostei este Cristi Mitrea. O fană mai înfocată, însă, și-a dat seama că bărbatul alături de care bruneta este fericită nu este tatăl copilului ei.

Citeste si: Romanița Iovan are cu ce se mândri! Fiul ei, Albert, a crescut și este copia fidelă a pilotului Adrian Iovan

Dovada că iubitul Andreei Mantrea nu este Cristi Mitrea este faptul că buletinul lui Cristi Mitrea avea pe spate mai multe voturi decât cel al bărbatului din fotografie.

„Nu este el. Uită-te la story-urile lui sa ii vezi buletinul. 😊”, a scris o tânără.

„E unul misterios 😂Îl ține fooarte ascuns Andreea”, a scris o urmăritoare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Sorina, fetița adoptată în America din Baia de Aramă, a transmis un mesaj video pentru asistenții maternali: „Dacă nu mai spuneţi prostii, o să venim la voi în vizită”

O soră și un frate au făcut împreună șase copii. I-au ucis pe doi dintre ei și au încercată să-i ucidă și pe ceilalți patru! Detalii înfiorătoare

Tatăl Anei Maria, fata care a murit după ce a născut, a primit un mesaj cutremurător de la „Ghiorghe Dincă”: „Era următoarea victimă”

Klaus Iohannis, despre dezbaterea publică cu Viorica Dăncilă: „Nu poate fi niciun schimb de idei cu reprezentanta unui PSD nereformat”

Pavel Bartoș, primele declarații după ce a aflat că Smiley va deveni tătic: ”Îmi doresc să aibă...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies