Romanița Iovan are cu ce se mândri! Fiul ei, Albert, a crescut și este copia fidelă a pilotului Adrian Iovan

Romanița Iovan are un băiat cât ea de mare pe care îl iubește enorm de mult.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Romanița Iovan a suferit un șoc după moartea soțului ei, chiar dacă erau deja despărțiți, însă își amintește de el prin Albert, fiul celor doi, care seamănă leit cu tatăl său. 

Citeste si: Sorina, fetița adoptată în America din Baia de Aramă, a transmis un mesaj video pentru asistenții maternali: „Dacă nu mai spuneţi prostii, o să venim la voi în vizită”

Citeste si: Tatăl Anei Maria, fata care a murit după ce a născut, a primit un mesaj cutremurător de la „Ghiorghe Dincă”: „Era următoarea victimă”

Citeste si: Mihai Morar a publicat o superbă fotografie de familie, alături de fiicele lui: „Inevitabil, una din trei nu are chef de poze”

Romanița Iovan are cu ce se mândri! Fiul ei, Albert, a crescut și este copia în varianta blonda a pilotului Adrian Iovan

Albert Iovan are acum 13 ani și seamănă leit cu tatăl său, singura diferență fiind că este blond și nu brunet, precum era tatăl său. Drept urmare, Romanița Iovan are cu să se laude. Cei doi au o relație foarte strânsă și petrec mult timp împreună, după cum indică și descrierea fotografiei postate de Romanița Iovan. 

„One and only (n.r. unul și singurul)”, este textul scris de Romanița Iovan la fotografia cu fiul ei. 

Chiar dacă cei din jurul lor spun că Albert seamănă leit cu regretatul pilot, o internaută a observat diferențele și este de total altă părere față de restul oamenilor. 

„Pana acum câțiva ani, mi se părea leit tatăl sau, dar acum, e chipul mamei, aceeași ochi frumoși, același zâmbet , același optimism in priviri! O mama mândra de așa fiu! Va imbratisez!❤️”, este comentariul internautei. 

fara descriere

Romanița Iovan a povestit într-un interviu mai vechi că a fost devastată de moartea fostului ei soț și declară că a fost cea mai mare încercare din viața ei și a fiului ei.

fara descriere

„Adrian îl lua pe Albert de câte ori Albert dorea să stea cu el și îl aducea de câte ori Albert dorea să fie înapoi acasă la mine. Practic, l-am înconjurat pe Albert cu iubirea celor doi părinți fără să simtă că are doi părinți despărțiți. Ei erau despărțiți doar de adresă. M-am simțit, într-adevăr foarte respondsabilă și foarte tristă când Adrian a murit, în 2014, în felul în care a murit. A fost pentru mine… s-a sfârșit lumea. A fost cea mai mare cumpănă prin care am trecut până acum. și pentru fiul meu la fel. dar, ceea ce nu te doboară, te face mai puternic.”, declara creatoarea de modă într-un interviu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate