Adevărul despre Jador! Revoltă la un concert în Germania: fanii îl acuză că a cerut bani pe poze, însă adevărul este altul

Românii din Germania au răspândit vestea că Jador a cerut bani pentru fotografii cu el, la un concert pe care acesta l-a susținut la Augsburg.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

jador
Jador, contestat de fani

Jador a fost atacat, zilele trecute, de mai mulți români din Germania, care au participat la concertul pe care acesta l-a susținut acolo. ”Diasporenii” susțineau nici mai mult nici mai puțin decât că Jador le-a cerut bani pentru a se lăsa fotografiat, mai precis 10 euro pentru o imagine cu el.

Jador, făcut praf de fani, pentru că ar fi cerut bani pe poze


In articol:

Informația a circulat destul de intens pe site-urile de socializare și a ajuns chiar și în presă. În realitate, lucrurile stau însă puțin diferit.

Liviu Guță a povestit că a fost și el la restaurantul respectiv și a aflat această poveste chiar de la patronul acestuia. Cântărețul i-a luat apărarea lui Jador, deși se știe că între cei doi nu este tocmai o relație bună.

jador concert
Fanii au plecat dezamăgiți de la concertul lui Jador

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, mesaj tăios pentru Bianca: „ Nu ai cum să o faci femeie ușoară pe Nicoleta” - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

”Vreau să vă spun toată întâmplarea aceasta sau zvonul acesta pe care mi l-a povestit un prieten din Germania, din Augsburg, unde am cântat și eu săptămâna trecută. Ca să înțelegeți cât sunt oamenii de răi... ”Dom’le, a venit Jador aici și a luat 10 euro pe o poză...”

Vedeți cum sunt oamenii? Pleci de acolo, îi mulțumești pe toți, îi bucuri, mai ales că e și pandemia asta și au stat numai în casă, numai în stresuri... Vii, le cânți, riști să ajungi acolo, că poate te bagă în carantină când te întorci...

Să vă spun cum a început povesta asta, că Jador ia 10 euro pe o poză. Să știți că nu este absolut nimic adevărat, eu sunt un om corect și nu țin apărarea nimănui, dar vreau să vă spun cum sunt oamenii, în general atunci când îi bucuri și după ce pleci, ei încep să te vorbească...

Liviu Guță: ”Jador e nevinovat”

Am înțeles de la Mihai, patronul acestui restaurant din Augsburg că un fotograf din germania a vrut să facă și el un bănuț și a zis: ”Dom’le, vă rog frumos, nu vreți să vin și eu aici, vreau doar să fac niște poze...” El a pus acolo un afiș pe care a scris: ”10 euro, poza”. Jador fiind acolo, a început să facă poze foarte multe. Lumea, ce a crezut? Că Jador ia 10 euro pe o poză, din cauza acestui om. Înțelegeți? Jador l-a ajutat pe omul ăsta, pe fotograf, dar nicidecum să ia 10 euro pe o poză!”, a povestit Liviu Guță pe vlogul său.

liviu guta
Liviu Guță a făcut lumină

Liviu Guță i-a luat apărarea lui Jador cu toate că în trecut nu a avut prea multe cuvinte de laudă despre acesta. Liviu nu este foarte încântat de ascensiunea rapidă a tinerilor cântăreți, care nu au nici un respect pentru cei mai în vârstă, categorie din care face și el parte. Cu toate acestea, de dragul adevărului, Liviu Guță a decis să facă lumină asupra acestei povești și să explice de unde a pornit acest zvon.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Jador a cântat „La mulți ani” la o petrecere, iar imaginile au devenit virale! A falsat și a fost taxat dur: „A stricat ziua omului”

Jador, prima reacție după ce a fost desființat de soția lui Desanto: „Am încercat să rezolv prin bun simț, dar...”

Dieta lui Helen Hunt, cu care a uluit planeta. Cum slăbește mâncând orice și fără să meargă la sală. Vedeta arată perfect la 60 de ani

Jador, mărturisire șocantă din perioada în care era la Puterea dragostei! Ce a putut să fure din Turcia: „Era 800 sau 8000 de euro!”

Jador, făcut praf! ”A devenit un om foarte rău, un om fără scrupule”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies