Adevărul despre moartea lui Răzvan Ciobanu: designerul consumase cocaină!

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

In articol:

Răzvan Ciobanu a fost testat post-mortem cu un aparat performant pentru a se stabili dacă designerul consumase stupefiante înainte de accidentul în care a murit în a doua zi de Paște.

În saliva lui Răzvan Ciobanu, recoltată post-mortem, a fost descoperită cocaină

Înainte de testele de laborator, făcute din sângele prelevat de la Răzvan Ciobanu, saliva creatorului de modă a fost testată rapid cu un aparat performant aflat atât în dotarea polițiștilor rutieri, dar și a ofițerilor de la crimă organizată.

fara descriere

Potrivit jurnaliștilor de la Libertatea, Răzvan Ciobanu consumase cocaină. Această substanță a fost detectată de testul rapid pentru stupefiante. Aceste rezultate trebuie comparate apoi cu rezultatele făcute de legiști, în laborator.

Citeste si: Oana Roman, mesaj tranșant, după moartea designerului Răzvan Ciobanu! ”Am ajuns la concluzia ca nu imi doresc sa mor aici”

Citeste si: Mircea Marian, despre cazul Răzvan Ciobanu: ”Câți nevinovați trebuie să moară pentru ca astfel de inconștienți să fie opriți?”

Citeste si: Detaliul important în cazul morții designerului Răzvan Ciobanu. Ce ținea în mână în momentul accidentului

”E vorba de un sistem de analizare a drogurilor care poate detecta opt tipuri de substanțe interzise, printre care cocaina, heroina, ecstasy și canabis. Saliva victimei, prelevată cu o casetă etanșă, care e introdusă apoi în sistemul de analiză, a evidențiat prezența cocainei. Aparatul, care poate depista drogul în organism chiar și în 60 de secunde, are o precizie foarte mare, comparabilă cu testele antidrog care se fac prin recoltare de sânge", au declarat surse judiciare pentru Libertatea.

Citeste si: Câți bani avea cu adevărat Răzvan Ciobanu în buzunar în ziua în care a pierit: „Banii aceia...”

Citeste si: Prima reacție a lui Bote după speech-ul ținut de Iulia Albu la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu! EXCLUSIV!

Citeste si: Mama lui Răzvan Ciobanu a simțit moartea designerului?! ”Avem o legătură telepatică”!

Testele rapide nu sunt acceptate în instanță ca probe la dosar decât dacă sunt confirmate de testele de laborator, mai scrie sursa citată.

”De regulă, rezultatul testului rapid antidrog la care a fost supus și Răzvan Ciobanu se regăsește în analiza complexă de sânge”, au mai declarat surse din cadrul anchetei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate