Mama lui Răzvan Ciobanu a simțit moartea designerului?! ”Avem o legătură telepatică”!

Mama lui Răzvan Ciobanu avea o legătură telepatică cu fiul ei și a simțit că acesta a pierit într-un accident de mașină.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Mama lui Răzvan Ciobanu a mărturisit, cu 4 ani în urmă, la Teo Show, că are o legătură telepatică cu fiul ei și simte de fiecare dată când acestuia i se întâmplă ceva.

”Mă gândesc foarte mult la el și simt dacă ceva este în neregulă. Imediat îi dau telefon: ești bine, s-a întâmplat ceva? Am, așa, o chestie... telepatică cu el”, a povestit mama lui Răzvan Ciobanu la Kanal D.

Teo a întrebat-o dacă l-a sunat vreodată înainte să plece cu mașina, noaptea

fara descriere

Teo a întrebat-o pe femeie dacă i s-a întâmplat să-l sune pe Răzvan să-i spună să nu plece seara, cu mașina.

”Ți s-a întâmplat să-i prevestești lucruri... vezi, ai grijă la drum lung, la ceas de seară?...”, a întrebat Teo Trandafir.

Citeste si: Răzvan Ciobanu și-a vândut hainele din casă! Designerul spunea atunci că nu mai are loc

Citeste si: Câte datorii avea, cu adevărat, Răzvan Ciobanu! În doar 4 ani, designerul a avut o gaură financiară de 300.000 de euro!

Citeste si: Nu doar Răzvan Ciobanu a fost "jefuit" după accident! Un celebru ziarist vorbește despre tragedia de la Mihăilești: ”Sătenii umblau pe câmp și furau portofele din hainele arse, inele de pe degetele înfipte în pământ, pantofi” DEZVĂLUIRI

Răspunsul la această întrebare a venit chiar de la Răzvan Ciobanu.

”Nu are voie să mă sune să-mi spună nimic de genul acesta pentru că după aceea, dacă se întâmplă ceva, o sun și o cert...”, a explicat Răzvan Ciobanu în 2015.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate