Adevărul despre operațiile estetice ale Vioricăi Dăncilă! Are sau nu intervenții candidata la alegerile prezidențiale?

Are sau nu operații estetice Viorica Dăncilă? Am aflat care este adevărul legat de intervenții!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

De foarte multe ori i-a fost adresată întrebarea aceasta! Are sau nu Viorica Dăncilă operații estetice? În presa scrisă au apărut multe zvonuri că ar avea intervenții estetice, însă acum s-a aflat adevărul.

Viorica Dăncilă a fost întrebată în cadrul vizitei sale la Botoșani dacă are operații estetice: ”După lansarea candidaturii dumneavoastră, multă lume spune că v-ați făcut implant. Aveți vreo operație estetică?”.

Citeste si: Salariile românilor, o nouă metodă de calcul. Guvernul a anunțat un nou sistem de salarizare

Evident, candidata la prezidențiale a răspuns imediat la întrebare, mărturisind că nu are nicio intervenție estetică: ”Doamne ferește! Nimic. Absolut nimic. Vă garantez. Mă aștept la tot felul de acuzații, dar ar fi incorect să vii cu astfel de lucruri și să nu le poți demonstra”, conform Digi24.

Cum s-a îmbrăcat Dăncilă la ”botezul anului”! Alessandra Stoicescu și-a creștinat fetița și a invitat toții greii PSD la petrecere

Petrecere mare sâmbătă, cu politiceni și jurnaliști de top. Alessandra Stoicescu și-a botezat fetița, iar nașa micuței a fost Gabriela Firea. Alessandra Stoicescu a organizat, sâmbătă, botezul fetiței sale. Alături de ea și soțul ei, Sergiu Constantinescu, a fost și buna ei prietenă și fostă colegă, Gabriela Firea. Edilul Capitalei și soțul ei, Florentin Pandele, sunt nașii micuței.  Dacă ceremonia de botez de la biserică a fost una restrânsă, petrecerea ce a urmat a fost una grandioasă, cu invitați unul și unul. Au fost prezenți politicieni de top, de la Viorica Dăncilă, Adrian Năstase, Mircea Geoană, la jurnaliști, colegi de-ai Sandrei Stoicescu, cum ar fi Adrian Ursu. 

fara descriere

Viorica Dăncilă, care tocmai a trecut printr-o moțiune de cenzură și a fost ”demisă” din funcția de premier, a fost extrem de veselă la botezul fiicei Alessandrei Stoicescu. Îmbrăcată într-o rochie verde, accesorizată cu o broșă imensă, Viorica Dăncilă s-a pozat cu toată lumea, atât cu părinții copilașului botezat, dar și cu colegii de partid, sau cu Maria Dragomiroiu, artista care a cântat la botez.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate