Salariile românilor, o nouă metodă de calcul. Guvernul a anunțat un nou sistem de salarizare

Salariile românilor, o nouă metodă de calcul. Vești de mare interes pentru angajați, după ce Guvernul a anunțat implementarea unui nou sistem de salarizare. Iată ce se întâmplă cu salariile românilor.

Distribuie pe:

Salariile românilor, o nouă metodă de calcul. Guvernul a anunțat


In articol:

Se anunță o schimbare importantă pentru români, la capitolul salarii. Inițiatorii proiectului vin cu propunerea ca, pe lângă salariul minim stabilit de Guvern, să avem și un sistem de coeficienți minimali de ierahizare în ceea ce privește angajații.

Ce înseamnă asta?

Acești coeficienți obținuți de români ar putea să fie înmulțiți cu salariul minim pentru a obține diferite niveluri de salarizare.

Citeste si: Cât costă să faci o nuntă ca a Andreei Bălan! Artista se ocupă de tot pentru ca evenimentul să iasă perfect

Citeste si: Suma șocantă pe care Gino Iorgulescu o plătește să stea în spitalul din Italia lângă Mario! Șeful LPF stă la un hotel în apropierea Clinicii San Rafaelle

Citeste si: Viorica Dăncilă și soțul ei, venituri de 11.000 euro pe lună! Cristinel Dăncilă a câștigat mai mult decât consoarta-premier

 

Salariile românilor, o nouă metodă de calcul

Așadar, salariile ar putea să fie calculate în funcție de coeficientul de ierarhizare. Astfel, cel mai mic salariu să fie oferit muncitorilor necalificați și cel mai mare salariu să fie oferit românilor cu studii superioare de lungă durată, cu doctorat în domeniul activității pe care o desfășoară.

Acești coeficienți minimali vor putea fi aplicați pentru toate categoriile de salariați încadrați pe funcții pentru care e obligatoriu un nivel de calificare.

Citeste si: Alocație elevi anul școlar 2019-2020. Câți bani vor primi copiii de la stat

Citeste si: Alocatie copii 2019. Cine beneficiaza de alocatie. Cat este cuantumul in 2019

Salariile românilor, o nouă metodă de calcul. Guvernul a anunțat

Salariile românilor, o nouă metodă de calcul

Salariile românilor, o nouă metodă de calcul: „În vederea asigurării echilibrării sistemului de salarizare între sectorul bugetar și mediul economic concurențial, pentru sectoarele pentru care nu au fost încheiate contracte colective de muncă aplicabile la nivelul întregului sector de activitate, prin prezenta lege se stabilesc coeficienți minimali de ierarhizare salarială”, spun inițiatorii noii reglementări, conform bugetul.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate