Adevărul despre relaţia dintre Roxana şi Bogdan de la Puterea Dragostei! Vezi de ce nu recunosc că sunt împreună! "Nu mai vrea să fie ţinta răutăţilor!"

Roxana şi Bogdan de la Puterea Dragostei, adevărul despre relaţia lor! Vezi de ce nu recunosc că sunt împreună!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Roxana de la Puterea Dragostei a fost îndrăgostită de Andy, dar nu a rezistat în faţa unui tânăr grec, pe care l-a sărutat chiar în faţa iubitului ei, în deja celebră "cameră roşie".

Citeste si: Declaraţia cutremurătoare a lui Bogdan Mocanu! Concurentul de la Puterea Dragostei trăieşte un adevărat coşmar! Ascultă AICI mesajul şocant al tânărului! EXCLUSIV!

Din acel moment, în ciuda rugăminţilor şi lacrimilor superbei şatene, Andy nu a mai vrut să se împace cu ea, ba chiar i-a adresat cuvinte "grele". Timp de câteva săptămâni, protagonista noastră a jurat că îl iubeşte pe fostul ei prieten şi a susţinut în nenumărate rânduri că mai vrea o şansă, dar acesta a fost inexorabil.

fara descriere

Andy a ieşit din casa Puterea Dragostei şi nu a mai vrut să ştie nimic de Roxana. Ei bine, concurenta celui mai tare show matrimonial a suferit cât a suferit, apoi a început să flirteze cu alţi băieţi din emisiune, că doar asta şi trebuie să faci la o producţie de acest gen.

Roxana şi Bogdan de la Puterea Dragostei, adevărul despre relaţia lor! "Au trecut deja de etapa tatonărilor"

Toată lumea a observat însă că între tânără şi Bogdan Mocanu se înfiripă uşor, dar sigur, o relaţie. Cei doi sunt mereu împreună, se sărută, comunică foarte bine, iar privirile lor trădează că între ei este mai mult decât o legătură superficială, bazată pe distracţie. Surse din casă susţin chiar că Bogdan ar fi îndrăgostit lulea de Roxana şi că nici ea nu ar fi departe de "capcana" lui Cupidon. În atari condiţii mai mult ca sigur vă întrebaţi de ce nu formează porumbeii aceştia un cuplu oficial.

fara descriere

Ei bine, sursele noastre au un răspuns şi la această întrebare pertinentă.

Citeste si: Bombă la Puterea Dragostei! Toţi credeau că s-a întors pentru Simina, dar uite pe ce fată a pus ochii Jador! "Drăguţă şi...dulce!" EXCLUSIV!

"Roxana şi Bogdan au trecut deja de etapa tatonărilor. Ei au o relaţie, doar că nu la nivel declarativ. Se înţeleg bine şi au multe lucruri în comun, dar Roxanei îi este teamă să-şi asume o legătură amoroasă după ce a păţit cu Andy. Vrea să evite bârfele şi nu mai vrea să fie ţinta răutăţilor din mediul online. Aşa că deocamdată Bogdan şi Roxana preferă varianta paradoxală singuri, dar...împreună", a declarat sursa noastră.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate