Bombă la Puterea Dragostei! Toţi credeau că s-a întors pentru Simina, dar uite pe ce fată a pus ochii Jador! "Drăguţă şi...dulce!" EXCLUSIV!

Jador a pus deja ochii pe o concurentă de la Puterea Dragostei! Vezi despre cine este vorba!

Autor: Lili Lascar

In articol:

Surpriza săptămânii este întoarcerea lui Jador în casa Puterea Dragostei! Ei bine, chiar dacă el şi Simina, fosta lui iubită, susţin că nu mai au absolut nimic de împărţit, după revenirea artistului la emisiune s-a văzut clar că tinerii mai au multe să-şi spună.

Ambii exclud însă o împăcare după certurile grave pe care le-au avut în ultima vreme. În plus, Simina are o relaţie cu Alex, iar lui Jador i-a atras deja atenţia o altă concurentă, cel puţin aşa susţin surse din interiorul celui mai tare show matrimonial din România.

Citeste si: Bomba zilei! Jador a fost cerut în căsătorie de o brunetă care seamănă cu...Simina! "Era nehotărâtă şi flirta cu toţi bărbaţii!" EXCLUSIV!

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

" Jador nu mai vrea să fie cu Simina, dar e normal să mai aibă conversaţii în contradictoriu cu ea, că doar au avut o relaţie, iar la despărţire se pare că au rămas multe aspecte nediscutate.

El îşi doreşte însă să le cunoască mai bine pe celelalte fete, în special pe cele care nu erau în casă când a plecat el. Deocamdată spune că nu are o favorită, dar a apreciat foarte mult primirea călduroasă pe care i-a făcut-o Simona, dar şi cuvintele frumoase pe care i le-a spus. A zis că i se pare foarte drăguţă şi...dulce. Să vedem acum dacă o să se apropie de ea sau nu...
", a declarat sursa noastră.

Jador s-a despărţit de Simina în urmă cu trei săptămâni

Jador şi Simina au decis să pună punct relaţiei lor în urmă cu trei săptămâni, după mai multe certuri aprinse. Chiar dacă nu mai este iubitul frumoasei brunete, artistul ne-a mărturisit însă, imediat după despărţire, că o respectă în continuare şi că va fi alături de ea, ca prieten.

Citeste si: Ce băiat de la Puterea Dragostei este îndrăgostit lulea de Roxana? Nici ea nu bănuieşte, dar noi am aflat! EXCLUSIV!

" Poate că mulţi nu ştiu sau nu cred că între mine şi Simina sunt sentimente adevărate. Noi, ca pereche, nu am trăit doar ce s-a văzut în faţa televizoarelor. Noi am purtat zeci de conversaţii telefonice de când am ieşit eu din casă, am râs, ne-am făcut confidenţe, ne-am sfătuit reciproc, ne-am încurajat...Din păcate însă, deşi am zis că nu vom apleca urechea la bârfe şi răutăţi, între noi a încolţit neîncrederea, a apărut gelozia... Eu ţin la Simina, o respect şi îi apreciez principiile. Este o femeie de calitate şi vreau să ştie că sunt mereu la doar un telefon distanţă dacă are nevoie de mine. Ne-am despărţit, este adevărat, dar am rămas în relaţii bune şi cine ştie ce se va întâmpla? Nu ştiu dacă mai sunt şanse de împăcare... Dar niciodată să nu spui niciodată", a spus Jador acum trei săptămâni, imediat după despărţirea de Simina.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Doamne, cât a ajuns să câştige Jador după ce a ieşit din casa Puterea Dragostei! Uite ce tarif are pentru un concert! EXCLUSIV!

Jador, PRIMUL mesaj pentru Simina şi Alex! Vezi ce spune cântăreţul despre noul cuplu de la Puterea Dragostei! "Capitol închis" EXCLUSIV!

Răsturnare de situaţie în războiul dintre Adrian şi Jador! Uite ce a făcut iubitul Larisei după ce l-a înjurat şi ameninţat pe solist! "Nu mai gândeşti înainte să...

Scene halucinante într-un club! Uite ce a păţit Jador la toaletă! Citeşte declaraţiile şocante ale angajaţilor care au sărit să-l ajute! EXCLUSIV!

LEGEA PENSIILOR se schimbă din temelii! Marius Budăi a făcut anunțul în direct la TV: Trebuie să mergem pe acest drum

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Adevăratul bărbat din viața Irinei Loghin. Mulți au încercat s-o impresioneze, dar numai el a reușit

Răsturnare de situaţie în războiul dintre Adrian şi Jador! Uite ce a făcut iubitul Larisei după ce l-a înjurat şi ameninţat pe solist! "Nu mai gândeşti înainte să...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies