Adevărul despre sarcina Siminei! Ce legătură are Jador

Ce se întâmplă cu adevărat între Simina și Jador, după ce s-a aflat că aceasta ar fi însărcinată.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

Vestea că Simina ar fi însărcinată a căzut ca o bombă pentru concurenții din casa Puterea dragostei.

Concurenta a aflat de pe internet despre sarcina ei, deși ea susține că i-a spus numai lui Jador această informație delicată.

Simina și Jador au fost împreună înainte ca Simina să formeze un cuplu cu Alex Zănoagă, iar acum concurenta este extrem de supărată că Jador ar fi răspândit acest zvon.

„Ca și cum a venit de la mine, că el nu știa. Voiam să spun azi în emisiune că Jador dă informații. Doar lui i-am spus că sunt însărcinată, dar nu sunt însărcinată, să văd ce spune”, a spus Simina supărată.

„Dacă era gravidă, era cu mine. Da, măi, e gravidă”, a spus și Alex Zănoagă.

Citeste si: Mesajul emoţionant al Oanei Sârbu pentru Mihai Constantinescu: "Mihăiţă, fă-te bine!" - Artista a dezvăluit ce planuri aveau împreună

Citeste si: Vladimir Drăghia şi-a vândut limuzina! Vezi câţi bani a cerut! FOTO

Citeste si: Soţul Andreei Tonciu, crize groaznice de gelozie: "Certuri fantastice" - Mama ei spune adevărul despre căsnicia lor cu năbădăi

„Nu e ok din partea ei”, s-a apărat Jador.

„Eu am întrebat cui ai dat tu informația. Nu au făcut asta nici None, nici Andy. Conversațiile dintre mine și None nu au ajuns niciunde, jos pălăria pentru el, că nu le-a dat. Cum să fi dat eu aceste conversații? Tu nu simți să recunoști. poate am făcut eu printscreen. Tu ai spus că eu pun oamenii să te înjure. Eu nu i-am pus să îl înjure pe el”, a spus Simina nervoasă.

Jador, despre relația Siminei cu părinții săi

„Nici părinții tăi nu au o părere bună despre tine. Nu vreau să vorbesc, că nu vreau să îți fac rău. Îți faci rău singură. Și părinții tăi ți-au spus să nu mă mai jignești”, a spus Jador.

„Părinții mei sunt mândri de mine. Cu mine nu au apărut poze dezbrăcată. Să nu te mai aud că părinții mei nu sunt mândri de mine. Eu m-am respectat și mi-am apăra imaginea de când am intrat în emisiunea asta”, a mai spus Simina.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate