Mesajul emoţionant al Oanei Sârbu pentru Mihai Constantinescu: "Mihăiţă, fă-te bine!" - Artista a dezvăluit ce planuri aveau împreună

Oana Sarbu suferă mult de când a aflat de problemele grave de sănătate ale lui Mihai Constantinescu, despre care se spune că are şanse minime de supravieţuire.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

Oana Sârbu a publicat pe contul ei de Facebook un mesaj de suflet pentru colegul ei de breaslă. Oana se roagă pentru însănătoşirea lui Mihai Constantinescu. Artista a publicat o melodie din repertoriul lui Mihai Constantinescu, o piesă care se află pe lista ei de favorite.

Citeste si: A fost la spital la Mihai Constantinescu şi s-a cutremurat: "O mână de oase şi piele! Nu l-am mai recunoscut"

Citeste si: Rugăciune colectivă pentru Mihai Constantinescu, la miezul nopții! Soția artistului și câteva sute de persoane s-au rugat în același timp pentru salvarea artistului EXCLUSIV

Citeste si: Ce se întâmplă, de fapt, cu Mihai Constantinescu! Un apropiat dezminte ce se știa despre starea lui: „Toate informaţiile au fost false”

”Of... ce apuc să citesc... lume, lume, soro, lume...vorba cântecului... Mihăiță, fă-te bine, că trebuie să facem piesa asta... de când am tot zis... ce mică eram când o cântai și îmi plăcea de atunci”, a scris Oana Sârbu.

fara descriere

Mesajul emoţionant al Oanei Sârbu pentru Mihai Constantinescu. Aveau planuri muzicale împreună

„Sunt fană mai de demult a piesei lui Mihai Constantinescu, aveam câţiva anişori când a filmat la TVR1 un videoclip în care era îmbrăcat cu nişte pantaloni albi, un tricou cu dumgi şi o bască. Iar la sfârşit dăruia o floare unei iubite imaginare, iar eu eram foarte geloasă. Peste ani i-am povestit momentul, noi făceam turnee, avem concerte şi ne-am amintit cu plăcere. Era piesa mea preferată din copilărie şi atunci a înregistat varianta clasică, iar apoi a fost reluată şi refăcută într-o manieră disco. Noi am vorbit şi am stabilit să facem o nouă versiune, însă nu era nimic bătut în cuie. Mie mi se pare, din punctul meu de vedere, cea mai romantică piesă”, a spus Oana Sârbu într-un interviu pentru click.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate