Adevărul despre sexualitatea lui Gheorghe Dincă! Ce a scris în raport medicul care l-a consultat pe ”prădătorul” de la Caracal!

Sunt probleme mari în dosarul lui Gheorghe Dincă, iar acestea sunt scoase la lumină de un trio de specialiști în frunte cu avocata familiei Melencu.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Carmen Obîrșanu, avocata familiei Melencu, a acceptat să ia parte la discuție publică legată de cazul Caracal alături de Mihaela Brooks, profiler român stabilit în Canada și Artin Sarchizian, avocat specializat în Drepturile Omului.

fara descriere

Dezvăluirile făcute de avocată sunt de-a dreptul explozive și par să pună la îndoială inclusiv buna-credință a anchetatorilor, care l-au pus sub acuzare pe Gheorghe Dincă pentru răpire, omor și viol cu un rechizitoriu destul de subțire.

În dosar apar contradicții flagrante, cum ar fi cea legată de o așa-zisă ”sexualitate exacerbată” a lui Dincă, invocată de profilerul Poliției Române atât în rechizitoriu cât și în diverse interviuri.  Afirmațiile profilerului sunt contrazise chiar de medicul care l-a examinat pe Gheorghe Dincă după ce a fost arestat, susține avocatul familiei Melencu. Acesta ar fi scris în raport că Dincă suferă de disfuncții sexuale specifice vârstei, ceea ce l-ar face aproape imposibil de identificat ca un ”prădător sexual.

fara descriere

Mihaela Brooks: ”La pagina 5 este trecut că Dincă are o sexualitate exacerbată. Cuvintele acestea descriu foarte multe. În emisiunea lui Ciutacu, profilerul care s-a ocupat de caz a fost îngrebat dacă Dincă a fost experitzat și din punct de vedere al potenței sexuale. Profilerul: ”Nu știu ce să vă răspund”. Ciutacu: ”Un om la 66 de ani, cu diabet și ceva probleme cardiace să aibă activitate așa sexuală...”. La care profilerul răsunde: ”Dacă încărcarea genetică este favorabilă, cu aceasta mori”...

Citeste si: Un nou caz Alexandra Măceșanu, la Pitești! Alexandru Cumpănașu intervine: ”Au răpit-o. Am numărul mașinii”

Citeste si: Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu sunt moarte! Ce a apărut pe site-ul Poliției Române

Citeste si: Decizia magistratilor a fost anuntata in urma cu putin timp! Ce se intampla cu Gheorghe Dinca si complicele lui

Citeste si: Decizia magistratilor a fost anuntata in urma cu putin timp! Ce se intampla cu Gheorghe Dinca si complicele lui

Carmen Obîrșanu: ”Nu știu de ce profilerul, dacă era atât de implicat, n-a citit că în dosar există un raport de constatare al medicului legist, ca urmare a unei constatări făcute a doua zi, în 26 sau 27, când a fost reținut. Și așa cum l-a descris acel medic legist, Dincă nu era un om potent. Aspectele pe care le descrie sunt mai degrabă apropiate, corespunzătoare vârsei, poate și pentru o peroană și mai în vârstă, așa cum este descris... I s-a fcut un control fizic integral inculpatului și nu este deloc potent”

fara descriere

Mihaela Brooks: ”Și atunci, cum spune: ”sexualitate exacerbată?” – asta scrie ăn rechizitoriu, la pagina 5, primul paragraf!”

Carmen Obîrșanu: ”Da, da, astea sunt invențiile profilerului...”, se arată în materialul video transmis live pe canalul de Youtube ”Dreptul al adevăr”.

Intră pe stirilekanald.ro să vezi marea dovadă a mușamalizării în cazul Caracal!

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate