Adevărul despre studiile lui Jador: "M-am mutat la alt liceu și acolo am început să învăț"

Jador a fost acuzat, de când a intrat la Survivor 2021, că nu știe să citească. Cum stau, în realitate, lucrurile?

Autor: Radu Constantin

In articol:

Despre Jador s-a speculat că nu știe să citească, zvonurile pornind de la faptul că Faimosul l-a rugat pe colegul lui, Culiță, să-i relateze mesajul primit de la familie, după un joc de comunicare.

Lucrurile nu stau însă deloc așa.

Jador a făcut parte din programul social ”Bani de liceu”

Toată lumea știe deja că Jador este absolvent de facultate, el terminând ”Economie și Afaceri Intenaționale” la Academia de Studii Economice din București. Ceea ce puțină lume știe este însă ce notă a obținut Jador la Bac, acolo unde a susținut și un examen de Limba și Literatura Română.

Jador
Jador, pe vremea când era un puști

Jador a terminat liceul în anul 2013. El a urmat cursurile Grupului Școlar ”G.J. Cariciov” Parincea și a făcut parte dintr-un program social dedicat elevilor care provin din familii cu venituri modeste. El primea ajutor de la Stat în valoare de 180 de lei lunar, pentru că ventiul pe cap de familie nu depășea 500 de lei, în cazul lui. La un moment dat, din cauza comportamentului său, a fost exmatriculat din liceu și a trebuit să se mute în altă parte.

Aceea a fost l ecția de care Jador avea nevoie pentru a se pune cu burta pe carte.

Jador: ”Eram un copil nenorocit, un rău”

”Aveam un lac și tata muncea acolo și venea ars pe față de la frig. I se lua pielea de pe față. Lua cinci lei pe zi și nu apreciam. El muncea cinci zile și îmi dădea 35 de lei, ca să mă țină la liceu.

Dacă realizam eu atunci… Cea mai rea chestie care mi s-a întâmplat a fost că m-au dat afară din liceu pentru că eram obraznic. M-am mutat la alt liceu și acolo am început să învăț”, a povestit Jador într-un interviu dat cu ceva vreme în urmă.

Citeste si: Andra s-a săturat de masca de protecție. Artista a spus ce i se întâmplă când o poartă- bzi.ro

Citeste si: Sebastian Chitoșcă, la un pas de eliminare după ce a fost nominalizat de Faimoși la Survivor România! „Am două lacrimi pe obraz...”

„Ma mai duceam și la școală cu pantalonii rupți, că nu aveam alții. (…) Mama cu tata nu m-au încurajat niciodată. Nu m-au încurajat nici să dau bacul. Probabil nu mai aveau speranțe, că eram un copil depravat. Eram un copil nenorocit, un rău, și probabil și-au pierdut speranța. M-au dat afara din liceu ca m-am bătut cu unul”, a mai povestit cântărețul.

Citeste si: Mellina de la Survivor România 2021, femeie fatală pe Instagram. Cum arată Războinica machiată și coafată. Transformarea e ireală FOTO

A luat Bacul cu 7,24

Jador și-a dat seama că a greșit și că dacă vrea să facă ceva în viață, va trebui să muncească. Așa că, tânărul a reușit în cele din urmă să termine 12 clase și să dea Bacalaureatul, pe care l-a luat cu 7,24. Apoi a venit la București, s-a înscris la facultate.

Jador
Diploma de licență a lui Jador

Jador este și un tip extrem de credincios iar cartea pe care o ține în permanență asupra lui este Bibilia din care citește zilnic. Evident, nu se pune problema că nu știe să citească. Motivul pentru care la jocul de comunicare l-a rugat pe Culiță să citească este că era extrem de emoționat, avea ochii plini de lacrimi și nu mai putea să articuleze bine. De altfel, după mesaj, el a izbucnit în hohote de plâns. Ulterior, la un alt joc de comunicare, Jador nu a avut nici o problemă în a citi mesajul care venise din partea celor dragi.  

 

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Sindy o demască pe Mellina la Survivor România. Războinica spune cuvinte dure despre Furnicuță: „Are o invidie!”

Roxana Nemeș este eliminată din competiția Survivor România. Cântăreața are probleme grave de sănătate: „Am dureri mari!”

Daniel Pavel a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Roxana Nemeș de la Survivor România 2021: „Nu se află lângă noi...”

Horoscop 18 Aprilie 2021: astazi Taurul va fi enervat la culme de un neadevar

Bill Gates se pregătește de o super lovitură! Doar unul ca el s-ar fi putut la așa ceva. E vorba de o lupă gigantică

Mirela Vaida rupe tăcerea despre Radu Ștefan Bănică: „Nu, nu este fiul lui Ștefan Bănică. Duce povara asta…”

Imaginile ruşinii. Familia Regală, jignită în ultimul hal chiar la funeraliile Prinţului Philip

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies