Adevărul gol-goluţ! Cum arată Carmen Şerban fără machiaj de scenă, după operaţiile estetice! Ultimele imagini înainte de micşorarea de sâni? VIDEO EXCLUSIV

Carmen Şerban a fost surprinsă de paparazzi WOWbiz.ro, zilele trecute, la cumpărături.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Carmen Şerban s-a plimbat printr-un centru comercial din Capitală fără machiajul de scenă, iar paparazzi WOWbiz.ro au surprins primele imagini după ce s-a operat estetic şi a slăbit 15 kilograme.

Anul trecut, Carmen Şerban a apelat la chirurgul estetician pentru că nu mai era mulţumită de felul în care arăta, după ce a slăbit 15 kilograme. De asemenea, ea a dezvăulit că vrea să-şi facă şi o micşorare de sâni.

În vârstă de 47 de ani, Carmen Şerban şi-a făcut rinoplastie dar şi un lifting facial, lucru dezvăluit chiar de ea în urmă cu două luni.

”Anul acesta am apelat la medicul estetician pentru că am slăbit 15 kilograme şi mi s-a făcut un surplus la faţă. Nu a fost ideea mea să apelez la un medic chirurg, dar aveam o deviaţie de sept foarte urâtă care mă împiedica de multe ori la cântări. Stăteam tot timpul cu spray-ul. Aveam o nară închisă din naştere. Dacă tot am apelat, l-am rugat frumos să-mi facă şi o rinoplastie pentru că aveam un complex. Mi l-a făcut în limite cât de cât naturale şi mi-am făcut un lifting la faţă. Acum vreau să-mi fac o micşorare de sâni”, a povestit Carmen Şerban la o emisiune de televiziune.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate