Adevăruri nespuse din relația lui Jador cu Georgiana! Formează sau nu un cuplu cei doi? "Este femeia care mă face cel mai fericit"

Jador și-a deschis sufletul și a vorbit despre relația cu Georgiana, femeia pe care o iubește cel mai mult.

Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Jador a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Georgiana, o tânără care a decis să nu apară în lumina reflectoarelor. Însă, de-a lungul timpului, au avut parte de mai multe despărțiri și împăcări. Artistul recunoaște că nici nu știe dacă sunt sau nu împreună la momentul actual. 

În cadrul unui interviu pentru theXclusive, Jador a vorbit deschis despre fostele sale iubite, dar și despre femeia care l-a marcat cel mai tare. 

Citeste si: Jador, pregătit să facă pasul cel mare! Cine este norocoasa pe care a cerut-o de soție: „Vreau să ne căsătorim aici”

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Despre Georgiana are cuvinte doar de laudă și recunoaște că este singura persoană care l-a văzut așa cum este el. Cu toate acestea, Jador susține că este femeia care îl face fericit, dar care îl face să fie și trist de cele mai multe ori. 

"Ea m-a văzut mereu așa cum sunt eu. Nu aș suporta vreodată să pună mână pe femeia mea.

Care este femeia mea, este a mea! Nu aș suporta gândul ăsta! Dacă m-ar înșela pe mine o femeie, m-ar distruge psihic. Nu aș putea să spunem nici că suntem împreună, nici că nu suntem. Nici eu nu știu ce e.. Este femeia care mă face cel mai fericit uneori, dar e femeia care mă face cel mai nefericit uneori. Prea multă gelozie. A luptat foarte mult. Mi-a reproșat de la Puterea dragostei.."
, a declarat Jador în emisiunea online de la theXclusive. 

Jador relații

Motivul pentru care Jador și Georgiana nu sunt împreună

Principalul motiv pentru care au parte de discuții în relația lor este gelozia. Tânăra se supără atunci când vreo domnișoară îi dă mesaje lui Jador, chiar dacă fostul Faimos de la  Survivor România   se jură că nu răspunde la avansurile fanelor.  

Citeste si: Mama lui Jador, în lacrimi: "Mi-e frică, ca oricărui părinte"

„Gelozia ei nu ne lasă să fim împreună. Când apari la televizor,  fetele sar pe tine, pe ele le interesează că apar la televizor, nici dacă am bani sau dacă sunt băiat bun sau nu. Există și femei care iubesc bărbatul pentru caracter, nu toate se uită doar după bani. Eu am încercat să fiu foarte cuminte. Îmi scriu multe fete pe Instagram, dar nu am răspuns nimănui.

Am încercat să am ceva serios cu ea, dar e geloasă. Era geloasă și înainte, dar nu chiar așa”, a mai adăugat artistul. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies