Adina Bourceanu, maestra a deghizarilor! Iti place cum ii sta cu peruci? Foto!

Tanara este adepta schimbarilor dese de look.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

 

Sotia fotbalistului Alex Bourceanu a devenit celebra dupa ce a slabit 40 de kilograme in urma unei operatii de micsorare a stomacului. Dupa aceasta interventie, protagonista noastra a recurs la un implant mamar, si-a indepartat surplusul de piele cauzat de slabirea rapida si, mai mult, si-a schimbat coafura. Tanara arata acum ca o pustoaica de liceu, iar de multe ori este de nerecunoscut pentru ca are o apetenta pentru peruci pe care le poarta atat la petreceri cat si in zilele obisnuite.

Adina s-a tuns, si-a schimbat culoarea parului si si-a facut bretonSotia fotbalistului Alex Bourceanu a devenit celebra dupa ce a slabit 40 de kilograme in urma unei operatii de micsorare a stomacului.Tanara adora perucile

Dupa aceasta interventie, protagonista noastra a recurs la un implant mamar, si-a indepartat surplusul de piele cauzat de slabirea rapida si, mai mult, si-a schimbat coafura.

Tanara (intra aici sa vezi cum arata inainte de operatia de micsorare a stomacului) arata acum ca o pustoaica de liceu, iar de multe ori este de nerecunoscut pentru ca are o apetenta pentru peruci pe care le poarta atat la petreceri cat si in zilele obisnuite.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate