Adina Buzatu, prima reactie dupa moartea lui Razvan Ciobanu! Ce spune despre ipoteza sinuciderii: "Ma socheaza vestea asta!"

Adina Buzatu a fost socata sa afle ca Razvan Ciobanu a murit in urma unui accident rutier.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Prietena cu regretatul Razvan Ciobanu, Adina Buzatu a intervenit prin telefon la Romania TV si a facut primele declaratii despre moartea creatorului de moda si a comentat si ipoteza anchetatorilor-sinuciderea.

Citeste si: Răzvan Ciobanu, despărțire cu bătaie de iubitul lui! ”Am căzut la podea. Eram în stare de şoc”

Citeste si: Raluca Bădulescu, extrem de afectată de moartea lui Răzvan Ciobanu: „Îmi amintesc că l-am văzut și era surâzător!” EXCLUSIV

Citeste si: Teo Trandafir, șocată de moartea lui Răzvan Ciobanu! Prima declarație: „Gândul meu se îndreaptă către mama lui” EXCLUSIV

"Nu pot să fac speculaţii. Cert este că nu l-am mai văzut pe Răzvan de două luni. A mai fost la mine la magazin de câteva ori, dar nu ne-am nimerit la momentul respectiv. E o ştire şocantă, îmi pare foarte rău. Îl cunosc foarte bine, a fost elevul mamei mele înainte să devină designer. Apoi, ne-am revăzut şi ne-am cunoscut mai bine datorită profesiei noastre. Mă şochează vestea aceasta. Nu trebuie să facem speculaţii, nu cred că este sinucidere", a spus Adina Buzatu la Romania TV.

Razvan Ciobanu a murit in a doua zi de Paste

Razvan Ciobanu a murit in aceasta dimineata, in a doua zi de Paste. Creatorul de moda a pierdut controlul masinii pe care o conducea, a iesit de pe carosabil si s-a izbit de copaci. Un fermier l-a descoperit si a sunat la 112. Razvan Ciobanu a fost pronuntat mort de medicii de pe ambulanta sosita la fata locului.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate