Adio petreceri de Paște și 1 Mai. Prefectul Capitalei face anunțul momentului: "Petrecerile nu pot fi organizate niciunde"

Alin Stoica a declarat că anul acesta că nici de Paște, nici de 1 Mai nu se vor organiza petreceri.

Adio petreceri de Paște și 1 Mai. Prefectul Capitalei face anunțul momentului:
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Prefectul Capitalei a declarat că anul acesta că nici de Paște, nici de 1 Mai nu se vor organiza petreceri. Ba chiar mai mult, oamenii legii îi vor sancționa pe cei care se vor aventura și vor încerca să se distreze în noaptea de Înviere. 

Fără petreceri de 1 mai și Paște

Petrecerile de 1 Mai și Paște au rămas doar o amintire. Anul acesta nu vei putea sărbători cum se cuvine, serbările fiind interzise. Dăcă vor fi descoperite astfel de lucruri, oamenii legii nu vor trece cu vederea și te vei alege cu o amendă zdravănă. 

Citeste si: Când va scăpa Capitala de restricțiile de weekend. Anunțul făcut de prefectul Alin Stoica

„Nu există petreceri, adică petrecerile nu pot fi organizate niciunde, nici acasă, nici pe stradă, nici în cluburi, niciunde. Sunt interzise sărbătorile, serbările și așa mai departe.

Citeste si: Mirela Vaida, din nou în pericol. Agresoarea ei umblă liberă pe străzi și atacă alți oameni- bzi.ro

Putem primi musafiri, evident, pot să vină rude în vizită, dar nu putem să facem petreceri cu muzică, cu dans și așa mai departe.

(…) Dacă vor fi descoperite astfel de lucruri, vor fi sancționate. (…) Poliția, evident, va interveni. Dacă este chemată pentru petrecere, zgomot, muzică, poliția poate să intervină cu siguranță”, a declarat Alin Stoica la Digi24.

Adio petreceri de Paște și 1 Mai. Prefectul Capitalei face anunțul momentului: "Petrecerile nu pot fi organizate niciunde"
Adio petreceri de Paște și 1 Mai. Prefectul Capitalei face anunțul momentului: "Petrecerile nu pot fi organizate niciunde"[Sursa foto: pexels]

Citeste si: Restricții în Capitală, ridicate. Prefectul Capitalei anunță: "Sălile de sport vor putea funcționa"

De asemenea, Alin Stoica a mai vorbit și despre numărul de persoane permis la masa de Paște. Prefectul le-a sugerat românilor să nu depășească un număr de 10 invitați în zilele de sărbătoare.

„Dar dacă ne uităm, de exemplu, că pentru activitățile de recreere în aer liber avem voie 10 persoane care nu locuiesc în mod permanent împreună, ar fi o regulă bună să nu depășim 10 persoane nici la interior.

Vorbim de persoane care nu se întâlnesc în mod frecvent, că dacă vorbim de familii, atunci vorbim de altceva. Pentru familiile care locuiesc împreună sau sunt în contact permanent, atunci lucrurile pot sta diferit”, a arătat Alin Stoica.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Prefectul Capitalei face anunțul momentului despre restricțiile din București: "Vom organiza o ședință pentru a schimba regulile"

Ce restricții vor fi aplicate de Paște? Prefectul Capitalei a făcut anunțul momentului

Alin Stoica, optimist în ceea ce privește perioada următoare: "Programul magazinelor va fi până la ora 21.00"

Horoscop Zilnic Joi 13 Mai 2021: Se anunță o perioadă bună din punct de vedere energetic și prosperă

Calendar Ortodox 13 mai 2021. Una dintre cele mai mari sfinte ale Bisericii. Te apără de viclenia duşmanilor

Surpriza anului! Țiriac se însoară din nou! I-a dat deja inelul: viitoare soție este și ea super celebră

Istoria secretă. Adevărul despre bomba atomică a lui Nicolae Ceaușescu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies