Adolescentă, bătută și umilită în genunchi, de colege: „Când ți-am f***t una, te dărâm”

O adolescentă din Zărnești, Brașov, a fost bătută și umilită de către mai multe colege într-o casă părăsiă, iar întregul moment a fost filmat. Cine este victima.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


O adolescentă din Zărnești a trăit o umilință greu de închipuit, Eleva a fost trasă de păr, înjurată și lovită în repetate rânduri, dar și obligată să stea în genunchi și să le ceară iertare altor fete de vârsta ei.

Scenele cumplite au fost filmate într-o casă părăsită din Zărnești, acolo unde mai multe fete și-au pus planul în aplicare și au bătut-o pe adolescentă.

Totul ar fi pornit de la faptul că una dintre fete i-ar fi furat iubitul altei fete, așa că mai multe adolescente au decis să îi dea o lecție.

Forțată să stea în genunchi și să își ceară minute în șir iertare, adolescenta a fost umilită, bătută și înjurată, iar întregul moment a apărut pe Facebook, fiind ditribuit masiv.

Citeste si: O femeie nu și-a tăiat unghiile timp de 4 ani! E incredibil cum arată acum

Citeste si: Cum o alintă Alex Bodi pe Bianca Drăguşanu:  “Tigroaica mea sexy!”

Citeste si: Gabi Tamaș riscă doi ani de închisoare? ”Și-a semnat condamnarea”

Polițiștii din Brașov s-au sesizat și au demarat o anchetă pentru a le identifica pe minorele implicate în acest moment atât de grav.

Poliția din Brașov s-a sesizat

Dacă vreodată te mai crezi mare și tare, când ți-am f… una, te dărâm! Ai înțeles? Bate-te cu mine dacă ai tupeu”, i-a strigat fata care a lovit-o în mod repetat.

Fata agresată are aproximativ 14 ani, iar agresiunea pare că s-a petrecut după ce a ieșit la școală, dat fiind că purta și un ghiozdan în momentul în care a fost filmată.

„În urma vizualizării imaginilor din spațiul online, polițiștii din Zărnești s-au sesizat din oficiu, le-au identificat pe tinerele implicate, care sunt minore, le-au audiat și au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe”, a explicat, pentru brasovtv.com, purtătorul de cuvânt al I.P.J. Brașov, subcomisar Alina Ivan.

 

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate