Adolescentă, bătută și umilită în genunchi, de colege: „Când ți-am f***t una, te dărâm”

O adolescentă din Zărnești, Brașov, a fost bătută și umilită de către mai multe colege într-o casă părăsiă, iar întregul moment a fost filmat. Cine este victima.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

O adolescentă din Zărnești a trăit o umilință greu de închipuit, Eleva a fost trasă de păr, înjurată și lovită în repetate rânduri, dar și obligată să stea în genunchi și să le ceară iertare altor fete de vârsta ei.


In articol:

Scenele cumplite au fost filmate într-o casă părăsită din Zărnești, acolo unde mai multe fete și-au pus planul în aplicare și au bătut-o pe adolescentă.

Totul ar fi pornit de la faptul că una dintre fete i-ar fi furat iubitul altei fete, așa că mai multe adolescente au decis să îi dea o lecție.

Forțată să stea în genunchi și să își ceară minute în șir iertare, adolescenta a fost umilită, bătută și înjurată, iar întregul moment a apărut pe Facebook, fiind ditribuit masiv.

Citeste si: O femeie nu și-a tăiat unghiile timp de 4 ani! E incredibil cum arată acum

Citeste si: Cum o alintă Alex Bodi pe Bianca Drăguşanu:  “Tigroaica mea sexy!”

Citeste si: Gabi Tamaș riscă doi ani de închisoare? ”Și-a semnat condamnarea”

Polițiștii din Brașov s-au sesizat și au demarat o anchetă pentru a le identifica pe minorele implicate în acest moment atât de grav.

Poliția din Brașov s-a sesizat

Dacă vreodată te mai crezi mare și tare, când ți-am f… una, te dărâm! Ai înțeles? Bate-te cu mine dacă ai tupeu”, i-a strigat fata care a lovit-o în mod repetat.

Fata agresată are aproximativ 14 ani, iar agresiunea pare că s-a petrecut după ce a ieșit la școală, dat fiind că purta și un ghiozdan în momentul în care a fost filmată.

„În urma vizualizării imaginilor din spațiul online, polițiștii din Zărnești s-au sesizat din oficiu, le-au identificat pe tinerele implicate, care sunt minore, le-au audiat și au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe”, a explicat, pentru brasovtv.com, purtătorul de cuvânt al I.P.J. Brașov, subcomisar Alina Ivan.

 

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate