Adolescenta dispărută din Caracal avea mii de urmăritori în mediul virtual! Alexandra Măceșanu era foarte talentată la dansuri populare FOTO

Alexandra Măceșanu (15 ani) a dispărut ieri fără urmă, după ce plecase cu o mașină de ocazie spre Caracal. Astăzi, polițiștii au descins la casa prezumtivului criminal.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Alexandra Măceșanu (15 ani) a dispărut ieri fără urmă, după ce plecase cu o mașină de ocazie spre Caracal din satul natal, Dobrosloveni (județul Olt). Astăzi, polițiștii au descins la casa prezumtivului criminal, șoferul mașinii, Gheorghe Dincă, unde au găsit oase calcinate și pachete de carne. Potrivit anchetatorilor, Dincă este suspectul principal și în cazul dispariției altei tinere, Luiza Mihaela Melencu, care a luat tot o mașină de ocazie în luna aprilie, după care nu s-a mai știut nimic de ea. 

Citeste si: Ce spune un fost polițist judiciar despre cazul fetelor dispărute din Caracal: „Putem avea de-a face cu un „Ted Bundy de România”

Citeste si: Una dintre fetele dispărute din Caracal a sunat la 112 și a anunțat că a fost răpită!

Alexandra Măceșanu, care apucase să sune aseară la 112, încercând să scape, avea mii de urmăritori în mediul online, în ciuda vârstei fragede. Adolescenta își dobândise notorietatea prin faptul că făcea de ani buni dansuri populare, ca membră a ansamblului tradițional ”Dor de Romanați”. Iata și ce scria Alexandra în dreptul unei poze cu ea în ansamblu. ”Este istoria unor copii care acum 7 ani s-au îndrăgostit nebuneşte de dans şi au ştiut că aceea este viaţa lor. Că dansul e iubirea.”, nota Alexandra. 

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate