Vedete

Adrian Alexandrov, probleme nesfârşite cu legea! Iubitul Elenei Udrea a fost condamnat la închisoare

Adrian Alexandrov trece, acum, prin momente cât se poate de dificile, în Costa Rica, locul în care Elena Udrea a fost reţinută de Interpol, pe stradă, iar el este nevoit să facă tot ce îi stă în putinţă să îşi crească fiica pe care o are cu fosta divă blondă a politicii româneşti.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Calin Perian


Adrian Alexandrov, probleme nesfârşite cu legea! Iubitul Elenei Udrea a fost condamnat la închisoare

Iar dacă, acum, Elena Udrea are probleme cât se poate de serioase cu legea, ea fiind, de altfel, reţinută, pentru două luni, într-una dintre închisorile de coşmar din Costa Rica, nici Adrian Alexadrov nu a fost departe de a ajunge într-o situaţia asemănătoare, doar că el a fost la un pas de a fi închis în România.

 

Mai exact, iubitul fostului ministru a fost condamnat, anul trecut, de magistraţii ilfoveni la 6 luni de închisoare, însă cu amânarea executării pedepsei. Asta nu înseamnă că va scăpa de ochii vigilenţi ai oamenilor legii. Şi asta pentru că, la acea vreme, lui Adrian Alexandrov I s-a pus în vedere că, timp de doi ani, va fi sub supraveghere şi va trebui să meargă la serviciul de probaţiuni şi să se întâlnească periodic cu consilierii de probaţiune.

Citeste toate detaliile pe stirilekanald.ro

 

Am dus-o pe Ana Otvoş de la EXATLON la shopping, în Republica Dominicană!  Cum a trăit primele clipe de libertate şi cum s-a pregătit de venirea în România! EXCLUSIV WOWbiz.roicon video

Titlu secțiune

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIVicon photo

Vedete

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIV

Oana Roman, cadou fabulos de Moş Nicolae. uite ce a primit îndrăgita vedetă.

Titlu secțiune