Vedete

Carmen de la Salciua e regina Youtube-ului! "Nu sunt cuvinte să exprime ceea ce mă faceţi să simt"

A furat sufletul a milioane de fani cu noua sa piesă "Dansez prin ploi" şi este de 9 zile #1 în trending.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Carmen de la Sălciua, cea mai sexy si iubita artista din muzica populara si de petrecere, este cu siguranta "noua Regină a Youtube-ului", asta datorita numarului mare de vizualizari pe care il strange in foarte scurt timp la fiecare piesa lansata.

Cel mai recent single al artistei "Dansez prin ploi", lansat in urma cu 10 zile, este pe locul întâi în topul celor mai populare clipuri din România şi a adunat deja peste 5.300.000 de vizualizări pe YouTube. Mai mult, artista se afla in Trending inaintea unor artisti de top din muzica usoara precum The Motans, Vescan, Adda, Smiley, Alina Eremia, F.Charm, Lora, sau Delia.

Artista si-a manifestat bucuria si recunostiinta fata de fani pe o retea de socializare, unde a si anuntat ca se pregateste de lansarea unei noi piese, “Coboară Doamne pe pământ", la care urmeaza sa filmeze un videoclip deosebit.  "5 milioaneee ... 9 zile ... şi locul 1 încă! Va super mulţumesc, nu am cuvinte, nu sunt cuvinte sa exprime ceea ce ma faceţi sa simt!", a scris pe Facebook Carmen de la Salciua.

 

"Va mulţumesc mult! Da! Ieri a coborât pe 2 dar azi şi-a revenit. Voi faceţi asta nu eu ! Cu ajutorul vostru ... sunt atâtea vizualizări, tot voi aţi adus-o pe primul loc ... Ma bucur mult ca apreciaţi şi susţineţi munca mea şi a celor care muncesc alături de mine! Va promit melodii frumoase! Apropo de asta, “Coboară Doamne pe pământ" it’s loading, ştiu ca o aşteptaţi cu sufletul la gura! Pot doar sa va dezvălui ca va avea un videoclip deosebit... pe care îl voi filma curând! Nu mai e mult", a mai scris artista pe reteaua de socializare.

“Cred ca nimic in viaţa nu e la voia întâmplării, şi vine o zi, când Dumnezeu îţi transmite prin tot felul de semne “acum e momentul tău, bucura-te de el!“. Ca sa poţi purta o coroana trebuie sa ai demnitate, suflet şi caracter!Unii au simţit asta in mine şi in fiecare zi tot mai mulţi oamenii nu au idee cât de mult ma ajuta şi ma încurajează mesajele lor. De multe ori nu reuşesc sa răspund cum mi-as dori, dar pot sa-i asigur ca muncesc, compun, cant doar pentru sufletul lor!

Faceţi ceea ce alţii va spun ca nu puteţi face, ca sa trăiţi mai târziu cum alţii nu pot trai! Visele chiar devin realitate dacă crezi in ele! In generală aveam o profesoara care ne-a întrebat la un moment dat ce ne dorim sa devenim după ce vom absolvi liceul... iar cand a venit rândul meu am spus ”artistă”, iar ea mi-a spus: ”nu cred ca e cazul sa visezi atât de departe”. Atunci mi-a dărâmat visul, dar m-am ambiţionat sa lupt şi sa înmulţesc talantul pe care mi l-a dat Dumnezeu! Recent, am întâlnit-o, m-a felicitat şi mi-a spus: ”Sunt mândra ca ţi-am fost profesoara“.

Am plâns de fericire, iar lacrimile astea sunt cele mai frumoase!”, a scris zile trecute, pe Facebook, Carmen de la Sălciua. 

 

Galerie foto