Adrian Corduneanu ridică greutăţi de 200 de kilograme cu braţele: “Dacă dau cu pumnul cade taurul!” VIDEO

Amicii lui “Beleaua” au văzut că Adrian Corduneanu ridică greutăţi de 200 de kilograme.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

E clar că Adrian Corduneanu ridică greutăţi de 200 de kilograme. Cel supranumit Beleaua a fost filmat recent la sala de forţă. “180 kg, aşa de control”, a postat liderul clanului Corduneanu. (vezi cât de sexy s-a îmbrăcat soţia lui Corduneanu la o petrecere)

Citeste si: Povestea cutremurătoare a fotbalistului înjunghiat de 7 ori de interlopul Fane Căpăţână! Laurenţiu Lică a supravieţuit miraculos: „S-a rupt sabia în mine, sunt puternic!”

Citeste si: Costel Corduneanu, purtat în cârcă de prieteni la o petrecere FOTO

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Anunțul de ultimă oră al unchiului Alexandrei, Cumpănașu, după cazul din Caracal! Fotografia neașteptată pe care a publicat-o

Adrian Corduneanu ridică greutăţi de 200 de kilograme: "Am vrut să văd dacă mai am benzină"

“La sfârşit de sală am vrut să văd dacă mai am benzină la sfârşit de antrenament. Vineri fac filmare cu 200 de kilograme, aşa de relax”, a completat Adrian Corduneanu, care a primit sute de like-uri de la prieteni şi admiratori.

Adrian Corduneanu ridică greutăţi de 200 de kilograme. A ieşit recent din închisoare 

Nu mai e un secret că Adrian Corduneanu ridică greutăţi de 200 de kilograme. “Dacă dau cu pumnul cade taurul”, a adăugat Beleaua. Liderul clanului Corduneanu a ieşit recent din închisoare, după o condamnare de doi ani primită într-un dosar de şantaj.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate