Adrian Daminescu, mărturisiri despre starea lui Mihai Constantinescu! „S-a pus problema să îl deconecteze de la aparate la un moment dat”

Adrian Daminescu este extrem de îngrijorat. El a vorbit despre starea lui Mihai Constantinescu, bunul lui prieten.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Mihai Constantinescu a suferit un stop cardio-respirator și a ajuns de urgență la Spitalul Floreasca. Din păcate, starea artistului de 73 de ani nu este deloc bună, iar cunoscuții și, mai ales, soția lui, Simona, sunt extrem de îngrijorați.

Adrian Damniescu, unul dintre bunii prieteni ai lui Mihai Constantinescu, a vorbit despre situația în care se află cântărețul și despre suferința familiei lui. El a povestit că într-o situație asemănătoare a fost și Gabriel Cotabiță, dar că el și-a revenit miraculos.

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare din spital! ”Mihai Constantinescu a avut palpitații încontinuu"! Citiți detalii exclusive

fara descriere

„Când soția mea mi-a spus că a făcut un infarct sever și că era de mână cu Simona și a trebuit să aștepte 10 minute până a venit salvarea să-l resusciteze… Dacă într-adevăr au fost 10 minute, știi bine ce se întâmplă după atâta vreme fără oxigenare a creierului. Gabi (n.r. Cotabiță) a stat 4-5 minute. Acum, nu știu cu Mihai cum o să se întâmple. El e și micuț și firav, dar nu mai are vârsta lui Gabi. Nu știu. Mi-e gândul numai la Simona. Trăiește niște momente… Nu, nu mi-e bine. (…). Sunt foarte îngrijorat. Sunt foarte îngrijorat, atâta tot.
Și la Gabi Cotabiță s-a pus problema să îl deconecteze de la aparate la un moment dat”, a declarat Adrian Daminescu pentru Cancan.

fara descriere

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu a făcut un apel disperat

„Mihai traversează un moment extrem de dificil. Aș dori ca prin intermediul dumneavoastră să adresez o rugăminte pentru oamenii care îl apreciază să se roage pentru el. Pe Mihai îl poate salva miracolul lui Dumnezeu. Medicii, pentru moment, sunt destul de reținuți, trebuie să mai așteptăm, este o chestiune de ore sau de zile ca să se poată da un verdict final. Rugăciunile colective sunt foarte puternice, iubirea ajută. A primit enorm de multe mesaje și eu cred în miracolele lui Dumnezeu", a declarat Mihaela Constantinescu în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate