Dezvăluiri uluitoare din spital! ”Mihai Constantinescu a avut palpitații încontinuu"! Citiți detalii exclusive

Mihai Constantinescu se află în stare foarte gravă la Spitalul Floreasca din Capitală

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

Luni seară, lumea showbiz-ului românesc a fost zguduită de o altă veste tristă. Mihai Constantinescu a fost internat în stare foarte gravă la Spitalul Floreasca din Capitală, cu diagnosticul de stop cardio-respirator.

Soția cântărețului a fost și cea care l-a găsit zăcând fără vlagă în casă! De alfel, în premieră pentru WOWbiz.ro, extrem de afectată, Simona Secrier, femeia care i-a fost alături timp de mai bine de 23 de ani, a făcut spus că se roagă pentru ca partenerul ei de viață să fie bine și să se întoarcă acasă cât mai repede acasă.

”Tot ce pot să spun este că trebuie să ne rugăm pentru el. (plânge - n.r.) Ce pot să spun? Medicii sunt rezervați, nu știu nici eu prea multe, situația e gravă. Să ne ajute Dumnezeu, nu pot spune nimic altceva decât că sper și că mă rog", a spus Simona în exclusivitate pentru WOWbiz.ro. 

Citeste si: Impresionant! Gestul lui Lewis Hamilton pentru un băiețel bolnav de cancer în fază terminală! Îți vor da lacrimile când vei vedea ce cadou i-a făcut

Citeste si: Scandal imens acasă la Bianca Drăgușanu! A venit poliția! Alex Bodi a încercat s-o răpească

Citeste si: Și-au premeditat divorțul pentru audiență! „Poate o să am și eu emisiunea mea! Facem carieră, bani, apoi ne împăcăm”

fara descriere

Mihai Constantinescu se luptă cu moartea! ”Doctorii de gardă chiar au crezut că o să îl piardă”

În aceste momente, surse apropiate au vorbit în premieră pentru WOWbiz.ro despre starea artistului în vârstă de 73 de ani! "Mihai Constantinescu se luptă cu moartea. Este cumplit! La Terapie Intensiva, el a trecut prin momente de coșmar și doctorii de gardă chiar au crezut că o să îl piardă. A avut palpitații încontinuu și nu putea fi stabilizat. Abia cu proceduri de resuscitare, medicamentantatie puternică, la care s-a adăugat respirația artificială s-a putut salva pacientul. Acum, situați lui este una stabilă, dar în continuare, nu este conștient", au spus persoane din preajmă artistului pentru WOWbiz.ro

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate