Adrian, fost concurent de la Puterea Dragostei, fotografie ȘOC! ”Cine e în poza asta?”

Adrian, fost concurent de la Puterea Dragostei, a postat o fotografie care a generat controverse pe internet!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Adrian, fostul concurent de la Puterea Dragostei, a reușit să genereze controverse pe rețelele de socializare, după ce a postat o fotografie în care apare diferit. Fanii i-au spus că imaginea ar fi editată, dar adevărul este cu totul altul! Fostul concurent de la Puterea Dragostei s-a fotografiat în oglindă, folosind o funcție a telefonului său, ”portrait”.

Citeste si: Raluca și Ricardo de la Puterea Dragostei au făcut anunțul: ”A luat sfârșit”

Citeste si: Imagini de senzație cu Raluca de la ”Puterea Dragostei”! Cum arată iubita lui Ricardo, complet goală!

fara descriere

Citeste si: Raluca de la Puterea dragostei spune tot adevărul despre condițiile din casă! La trei săptămâni de la ieșirea din show, fosta concurentă face o serie de dezvăluiri incendiare

Susținătorii s-au luat imediat de Adrian: ”Mai lasă photoshopul, vecine”, ”Cine este în poza asta?”, ”Super mega editată este poza 🤣🤣”, ”Boss, ai pielea capului de un fel și fața maronie, editează calumea dacă o faci”, ”Zici că ești deformat”.

Adrian, însă, le-a explicat oamenilor că fotografia nu a fost editată: ”Nu mi-am editat ochii. Este de la modul de fotografiere, ”portret”; ”Care e problema voastră și ce nu vă ajunge? Fac ce vreau cu viața mea și cu pozele mele. Dacă îmi comentați la poze, înseamnă ca devin subiect important pentru voi :) aveți grijă ce visați la noapte”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate