Adrian Năstase, mesaj după ce s-a vaccinat împotriva coronavirusului: ”Mai importanți sunt neuronii conducătorilor decât mușchii”

Fostul premier al României, Adrian Năstase, s-a vaccinat împotriva COVID-19!

Adrian Năstase
Autor: Cristina Ionela

In articol:

Adrian Năstase, fostul premier al României, s-a vaccinat anti-COVID-19, iar ulterior a transmis și un mesaj puternic. Politicianul este una dintre cele mai puternice voci ale social-democraților și nu ezită să spună de fiecare dată ce crede. De data aceasta, i-a venit rândul președintelui Klaus Iohannis. 

Citeste si: Gabriel Cotabiță, declarații uluitoare după ce s-a vindecat de coronavirus! "Nu-mi explic fenomenul..."

Adrian Năstase a transmis un mesaj de impact, iar vizat a fost chiar șeful statului: ”Ieri m-am vaccinat. M-am gândit că efectul principal este mai important decat eventuale efecte secundare. În plus, am așteptat o zi înainte de a vă spune că totul e în ordine. Am constatat că lucrurile au funcționat corect. Medic de familie, programare, notificare (cu rapel) pe platforma dedicată. Punctualitate la vaccinare la Spitalul de urgență Floreasca (unde eram arondat)”, este mesajul lui Adrian Năstase.

Citeste si: “Ținem legătura foarte des,” Fiica Andreei Antonescu, motivul pentru care a rămas cu tatăl ei, Traian Spak, după separarea părinților- kfetele.ro

Citeste si: Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a câștigat „Românii au talent”, este șomeră. Nu mai are nimic din cei 120000 de euro câștigați- bzi.ro

Citeste si: Măsuri de relaxare în Capitală. Restaurantele, barurile și cafenelele se redeschid

Fostul premier spune că mia importanți sunt neuronii decât mușchii. „ Nu am pus o poză cu mușchi pentru că m-am gândit că cititorii mei sunt mai interesați de neuronii conducătorilor decât de mușchii acestora”, a scris Adrian Năstase.

Adrian Năstase, replici la adresa lui Iohannis

Între Adrian Năstase și Klaus Iohannis există anumite divergențe după ce șeful statului i-a retras Ordinul Național “Steaua României” în grad de Mare Cruce, conferit prin Decretul nr.

960 din 28 noiembrie 2002, semnat de fostul preşedinte Ion Iliescu.

Klaus Iohannis a început să construiască ‘România normală’ anunţând că a decis să-mi retragă Ordinul ‘Steaua României’ în grad de Mare Cruce, după ce mă invitase la Cotroceni, la recepţia organizată cu ocazia Zilei Naţionale. Recunosc, am mers la Cotroceni crezând că, în al doilea mandat, Iohannis va încerca să ajute la o reconciliere naţională, după dezbinarea din ultimii ani. M-am înşelat, iar gestul său meschin de astăzi nu prevesteşte nimic bun”, spunea la acea vreme Adrian Năstase.

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis[Sursa foto: Facebook]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Câți români s-au vaccinat, duminică, împotriva coronavirusului

Momente cumplite pentru Mihai de la 3 Sud Est! Mama artistului s-a stins din viață

Ilfov a ieșit din scenariul roșu! Prefectul județului a făcut anunțul mult așteptat

3 zodii vor primi speranțe pentru o dorință mai veche. Până la sfârșitul anului devine realitate

Vestea nopții despre ION ILIESCU! S-a aflat! Anunţ SOC despre fostul preşedinte al României

„El susține minciuna.” Gina Pistol, înfuriată de internauți. Ce acuzații i se aduc prezentatoarei TV

Putin a scos bombardierele nucleare. Panică mondială

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies