Adrian și Ricardo de la Puterea Dragostei s-au îmbrâncit de față cu Andreea Mantea! Războiul dintre ei ia amploare: „L-am strâns și eu de gât și i-am dat o stângă”

Războiul dintre Adrian și Ricardo de la Puterea Dragostei nu s-a terminat. Cei doi s-a îmbrâncit de față cu Andreea Mantea.

Autor: M.B.

In articol:

Ricardo și Adrian de la Puterea Dragostei au fost din nou la un pas de a se lua la bătaie. Cei doi s-au îmbrâncit de față cu Andreea Mantea pentru că au relatat versiuni diferite ale evenimentului de zilele trecute, când Ricardo șl-a strâns de gât pe Adrian.

„Eu nu am nimic cu el, Bogdan a cerut sfaturile”, a spus Ricardo.

„Eu voiam să vorbesc cu Bogdan și l-am întrebat de ce atunci când eu mă iau de familia lui el el se atacă și când el se ia de fmailia lui eu trebuie să tac. Ultimul care a intrat a fost Ricardo, care a început să mă înjure și m-a luat de gât. Am vrut să-l loves, dar nu puteam și l-am strâns și eu de gât. Apoi i-am dat o stângă și când am vrut să-i dau și o dreptă, l-am lovit pe Bogdan”, a povestit Adrian.

Ricardo nu a fost de acord cu versiunea relatată de Adrian și a intervenit pentru a-și spune partea lui de adevăr.

Citeste si: Imaginea care face înconjurul lumii. Momentul în care un copil de 8 ani este scos de sub dărâmături și își vede mama- kanald.ro

Citeste si: Sâmbăta Morților 2023. Când sunt Moșii de iarnă și ce trebuie să faci în această zi de sărbătoare?- stirilekanald.ro

„Eu stăteam frumos cu Raluca aici.(...) M-am dus la baie să vorbesc cu el. Amândoi ne-am împins, s-a băgat băieții între noi”, a început Ricardo să povestească.

Citeste si: Momente de groaza la Puterea Dragostei! Raluca a făcut un atac de panică și a fost la un pas de leșin

Citeste si: Ce mașini conduce Andy de la Puterea Dragostei! El și None s-au afișat cu bolizii de lux în București

Ricardo și Adrian s-au îmbrâncit de față cu Andreea Mantea

În timp ce povesteau cum au descurs lucrurile, între Adrian și Ricardo s-a iscat din nou un scandal uriaș. Cei doi concurenți nu și-au putut stăpâni furia și au fost la un pas de a se lua la bătaie chiar de față cu Andreea Mantea, care striga la ei și i-a îmndemnat pe ceilalți băieți să-i despartă.

Se pare că, într-adevăr, subiectul care îl scoate din minți pe Adrian este Larisa și trecutul ei. Ricardo a profitat din nou de această slăbiciune a lui și l-a atacat în mod indirect vorbind despre iubita lui.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Prietenia neștiută dintre Andy de la Puterea Dragostei și Ionuț Jaguarul de la Exatlon! EXCLUSIV

Momente de groaza la Puterea Dragostei! Raluca a făcut un atac de panică și a fost la un pas de leșin

Primul caz de oameni „răpiți de extratereștri” care a generat o isterie în mass-media

„Spune-mi dacă ești pe undeva, pe aici”. Un bărbat din Turcia își caută cu disperare mama, printre ruinele lăsate în urmă de cutremure

Sâmbăta Morților 2023. Când sunt Moșii de iarnă și ce trebuie să faci în această zi de sărbătoare?

„Comunicăm destul de rar.” Lucian Viziru, despre cearta cu Augustin

Shakira vrea să îl ruineze finaciar pe Gerard Pique! Cum i-a închis deja ușile fostului fotbalist după ce a înșelat-o

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies