Adrian Streinu Cercel, anunț vehement! Medicul nu este de acord cu închiderea Capitalei

Adrian Streinu Cercel și Alexandru Rafila îi avertizează pe români! Într-un anunț public, cei doi le transmite să nu ignore măsurile de prevenție impuse de autorități și vorbesc despre cauzele pandemiei în România.

Adrian  Streinu Cercel
Adrian Streinu Cercel[Sursa foto: Captură TV]
Autor: Adriana Mihaela

In articol:

Din cauza numărului mare de infectări cu coronavirus, Adrian Streinu Cercel a făcut un anunț către români să nu ignore măsurile de prevenție impuse de autorități, iar persoanele confirmate pozitiv cu COVID-19 să stea în izolare la domiciliu. Ba mai mult, profesorul împreună cu Rafila spun că nu resursele materiale sunt de vină pentru rezolvarea pandemiei din România, ci sunt de vină resursele umane isuficiente care nu se găsesc în

unitățile spitalicești din România. „Încercăm să găsim soluții pentru gestionarea unei situații, în loc să luăm măsurile într-un moment în care cifrele nu sunt atât de îngrijorătoare și putem face acțiuni care să prevină creșterea. Lipsa de capacitate la nivelul Direcțiilor de Sănătate Publică, cred că putea fi suplinită din vară”  , a spus Alexandra Rafila.

Citeste si: Prefectul Capitalei Gheorghe Cojanu: ”Nu mai sunt locuri pentru pacienții infectați cu COVID-19 la Terapie Intensivă”

Citeste si: Alertă în București! Capitala a trecut de pragul de 3 cazuri la mia de locuitori. Iată ce restricții se introduc

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

De asemenea, Adrian Streinu Cercel nu este de acord cu închiderea Capitalei. „De la o persoană infectată, în decurs de 4 zile, mai sunt cel puțin alte 3 persoane infectate.

Dar pentru asta nu cred că trebuie să închidem orașe sau Capitala”  , a declarat Adrian Streinu Cercel.

Unitate spitalicească
Paturi la Terapie Intensiva - poza generică

Nu mai sunt locuri pentru pacienții infectați cu COVID-19 la Terapie Intensivă

În plus, un pacient infectat cu coronavirus dacă nu respectă regulile impuse de autorități, există posibilitatea să infecteze în jur de 50 de persoane în maxim două săptămâni.

Reamintim că, în București și în alte județe nu mai sunt locuri în unitățile spitalicești la Terapie Intensivă pentru bolnavii care sunt în stare gravă infectați cu coronavirus. În prezent, pe teritoriul României au fost confirmate 180.388 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus, iar 5.872 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat. 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies