Adriana Bahmuțeanu, despre Mihai Constantinescu: ”A trăit într-o garsonieră cu o pisică divinizată și o femeie adorată”

Adriana Bahmuțeanu a postat un mesaj superb legat de Mihai Constantinescu, în timp ce artistul era cndus pe ultimul drum.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre relația ei cu Mihai Consatntinescu dar și despre lucruri mai puțin știute din viața artistului, într-o postare pe contul ei de socializare.

”S-a stins Mihai Constantinescu, suflet cald și bun, un prieten săritor, un spirit veșnic tânăr, un artist desăvârșit în lumea sa minunată, ce ne va rămâne mereu în inimile de copil din

fiecare dintre noi! Mihai Constantinescu s-a stins decent, după ce și-a trăit o bună bucată din viață în garsoniera pe care o numea micul lui univers, populat de o pisică divinizată și de o femeie iubită și adorată. Nu s-a plâns niciodată de nimic, deși viața n-a fost atât de darnică cu el. A rămas optimist și după ce furtuni i-au măturat sufletul, și după ce inima de trubadur începuse să dea semne de oboseală. Acum, că s-a dus, deși mi-aș fi dorit să mai stea și să ne mai zâmbească un pic, unora li se pare indecent că televiziunile titrează cu titluri mari vestea trecerii în neființă a marelui artist. Niște doamne chiar blamează presa care, în nemernicia ei, își permite să le amintească tuturor cine a fost Mihai Constantinescu și ce-a facut el la viața lui, fie-i țărâna ușoară!”, a scris Adriana Bahmuțeanu.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

Citeste si: Mihai Constantinescu a fost decorat post-mortem de Președintele României, Klaus Iohannis

Citeste si: Cum era poreclit Mihai Constantinescu încă din copilărie. Puțini știu detalii legate de copilăria regretatului artist

Citeste si: Ce ”blestem” a lovit familia lui Mihai Constantinescu și de ce nu a avut copii

Adriana Bahmuțeanu: ”Mihai nu a fost un subiect suculent pentru presă”

Vedeta de televiziune a vorbit și depre ”doamnele” care au criticat televiziunile care, spun ele, fac acum rating cu moartea lui Constantinescu. ”Eu una cred că mai ales acum rolul presei este să-i aducă dragului nostru Mihai un ultim omagiu! Un mare artist care și-a trăit viața decent și simplu, care acum 30 de ani umplea stadioane, ca și acum câțiva ani, când la Forța Zu a fost aplaudat de mii de tineri din noua generație!

Un artist pe care televiziunile îl iubeau, îl promovau și unde era mereu invitat să cânte sau să povestească ce mai făcuse. L-am avut invitat de multe ori și chiar ne împrietenisem, venea cu drag la emisiuni și ne umplea pe toți de energie pozitivă! Așa ca, stimate doamne, Mihai Constantinescu nu a fost niciodată un "subiect suculent pentru presă", nici în timpul vieții, nici acum! A fost prietenul nostru la fel cum a fost și prietenul publicului!!! Faptul că vorbim acum despre el e un meritat omagiu, pe care marele artist chiar îl merită! Drum bun în lumină, Mihai! ȘI APLAUZE!!!”, a mai scris Adriana Bahmuțeanu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mihai Constantinescu, drum lin spre „o lume minunată”. Au început deja pregătirile de înmormântare pentru marele artist

Femeile din viața lui Mihai Constantinescu, devastate de durere! Simona: ”E un coșmar”! Imagini exclusive din biserica în care a fost depus artistul

Mesajul emoționant al Angelei Similea după moartea prietenului Mihai Constantinescu: ”În această perioadă are mare nevoie de ajutor și de la noi!”

Laurenţiu Reghecampf, acuze din partea fostei soţii: „Nu îl cunosc pe omul de azi, nu vreau să am treabă cu el”

Klaus Iohannis dă ordinul. E obligatoriu în toată România! Decizie BOMBĂ luată de președinte

BOMBA! Relație sexuala secretă între Denise Rifai și Mihai Bendeac. Detalii incendiare ies la suprafață

BOMBĂ! DISPARE FACEBOOK. Mișcarea pregătită în secret de Zuckerberg

Chin nesfârșit pentru o mare campioană a României: ”Izolare și abuz de medicamente. Simt că-mi pleznește inima și nu mai pot merge”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies