Adriana Bahmuțeanu, dusă de urgență la spital: „Burta mea începe să o ia razna...”

Adriana Bahmuțeanu are probleme de sănătate și a fost dusă de urgență la spital.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

In articol:

Adriana Bahmuțeanu trece prin clipe cumplite din cauza unei probleme de sănătate. Vedeta a ajuns internată de urgență, fiind dusă cu salvarea la spital.

Aceasta a dezvăluit ce i s-a întâmplat, în cadrul unui interviu TV.

Citeste si: Singurul copil care s-a născut după tragedia de la Cernobîl! Cum arată după ce a fost hrănit cu lapte iradiat

Citeste si: Doliu în lumea muzicală. A murit Dj Official

Citeste si: Radu Mazăre în închisoare, frații lui - la un pahar de vin, la o terasă de fițe! Alexandru și Mihai par convinși că fostul edil va scăpa de închisoare VIDEO EXCLUSIV

„Mi s-a făcut rău. Mă doare. Am simţit aşa un junghi aici ca un cuţit, mi s-a făcut rău şi am ajuns la spital. E adevărat că m-am cam jucat cu focul şi am ridicat greutăţi, dar asta e. Cred că o să intru direct pe operaţie, da. Pentru că aşa un set de analize am făcut. Adică, nu. Problema e că deja burta mea începe să o ia razna. Ştii? Am avut noroc că am venit aici şi că m-a oprit aici.

Eu sper ca mâine să fie totul bine, să mă operez şi în câteva zile, cu ajutorul lui Dumnezeu, să ajung acasă. Nu mă simt foarte ok. Sunt puţin confuză. E adevărat că mi-au făcut ceva, nu ştiu, o perfuzie”, a dezvăluit Adriana Bahmuțeanu în cadrul unei intervenții TV.

Adriana a început să se simtă rău în urmă cu o lună

În urmă cu o lună, vedeta a decis să meargă la medic, după ce a început să simtă dureri puternice în partea stângă. Din nefericire, riscul de deces există, așa că Adriana a căutat în tot acest timp un medic potrivit pentru această intervenție complicată.

„De vreo lună am început să fac investigaţii pentru că mă durea în partea stângă. Nu oricine poate să facă o asemenea operaţie. Nu se bagă oricine la aşa ceva. Există risc de deces.

Urgenţă este când plasa agăţată în intestine rupe un intestin. Se poate întâmpla oricând. Urmează să fac nişte investigaţii şi să mă hotărăsc când mă voi opera. Mi-a fost foarte greu să găsesc medicul potrivit, dar l-am găsit. Nu ştiu dacă mai putem programa. Este o urgenţă”, a mai spus Adriana Bahmuteanu.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate