Radu Mazăre în închisoare, frații lui - la un pahar de vin, la o terasă de fițe! Alexandru și Mihai par convinși că fostul edil va scăpa de închisoare VIDEO EXCLUSIV

Frații lui Radu Mazăre nu par foarte îngrijorați de situația fostului primar al Constanței. Acesta ar putea scăpa de închisoare din cauza unor vicii de extrădare.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Mihai și Alexandru, cei doi frați ai lui Radu Mazăre, au fost surprinși în urmă cu câteva zile la o terasă pe litoral, alături de mai mulți prieteni. Cei doi au preferat să stea la umbră și să consume un pahar cu vin de la rece, mai ales că temperaturile erau destul de ridicate. Interesant este că Mihai și Alexandru nu păreau deloc supărați sau măcar îngrijorați. Ei au fost relaxați, au vorbit și glumit cu prietenii timp de câteva ore bune.

fara descriere

Citeste si: Legătura secretă dintre Vladimir Drăghia şi iubita lui Radu Mazăre! Faimosul a fost fotomodel pentru Roxana Mihalache! FOTO

Citeste si: Andreea Bălan a dat vestea: "Gata, mă las de muzică!" - E incredibil ce o să facă: "Asta mi-e menirea în viaţă"

Citeste si: Cum ar putea scăpa Radu Mazăre de închisoare! Ce spune avocata lui

Radu Mazăre se află în acest moment în penitenciar, însă avocații lui au anunțat că nu au renunțat la tentativa de a-l scăpa de închisare. Aceștia au descoperit vicii în procedura de extrădare a fostului primar și spun că acestuia nu i s-a acordat protecția Înaltului Comisariat pentru Refugiați.

fara descriere

Citește continuarea pe stirilekanald.ro!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate