Adriana Bahmuțeanu în lacrimi, după ce Natașa Raab și-a înmormântat soțul: ”Este cumplit să îți pierzi jumătatea”

Adriana Bahmuțeanu a fost alături de Natașa Raab. Aceasta și-a pierdut soțul. Ce mesaj a transmis vedeta.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

  Adriana Bahmuțeanu se află alături de Natașa Raab. Aceasta și-a pierdut soțul, pe Val Guțul, medicul care i-a furat inima. Atât ea, cât și Adriana Bahmuțeanu s-au îmbrăcat în negru, iar vedeta a transmis un mesaj.

  ”Dumnezeu să îți dea putere, Natașa Raab, să treci peste cea mai grea încercare din viața ta! Este cumplit să îți pierzi jumătatea, cel de care te-ai îndrăgostit la prima vedere și cu care ai împărțit și bine și rele timp de 40 de ani! Sincere condoleanțe!!! Dumnezeu să îți odihnească soțul, pe regretatul medic Val Guțul, în pace!!!”, este mesajul transmis de Adriana Bahmuțeanu pe rețelele de socializare.

  Citeste si: Natașa Raab, în doliu! Soțul ei a murit noaptea trecută

  fara descriere

  Citeste si: Natașa Raab și-a înmormântat soțul! Actrița își urlă durerea: "Vreau să mor și eu, vreau să fiu lângă Văluțul meu"

  Natașa Raab și-a înmormântat soțul

  Actrița Natașa Raab și-a condus pe ultimul drum partenerul de viață în data de 17 septembrie. Doctorul Val Guțul a murit zilele trecute după o luptă crâncenă cu o boală nemiloasă. Îndrăgita actriță a făcut declarații în lacrimi despre marea iubire a vieții ei.

  "Astăzi am realizat că n-o să-l mai văd niciodată și îl rog pe Dumnezeu să facă o minune. Nu vreau să fac un circ din moartea lui. Știu că viața merge înainte, dar... Nu-mi vine să cred! 38 de ani nu-i ștergi așa, dintr-odată”, a declarat, cu lacrimi în ochi, Natașa Raab.

  „Timp de câteva zile nu mai răspundea la telefon, drept pentru care am rugat un ambulanțier de-ai lui să se ducă să vadă ce e cu el și când mi-a zis că nu mai e, nu e, am crezut că nu e acolo. Și când mi-a spus că e mort, am crezut că înnebunesc!”, a spus actrița într-o emisiune de televiziune.

  Galerie foto  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate