Adriana Bahmuţeanu, mărturisiri devastatoare! ”Cel mare vrea să sară pe pervazul de la geam că el vrea să moară”

Adriana Bahmuţeanu trece prin momente foarte grele de ceva timp. Mamă a doi copii, se confruntă cu probleme foarte mari, iar Silviu Prigoană a reacţionat imediat la situaţia în care se află.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Adriana Bahmuţeanu a făcut mărturisiri cutremurătoare într-o emisiune tv. Plângând, cu sufletul frânt şi îngrijorată, bruneta a povestit situaţia în care se află, alături de cei doi copii.

Adriana Bahmuţeanu susţine că nu şi-a torturat copiii, aşa cum a declarat Silviu Prigoană, după ce i-a făcut plângere penală. Mai mult decât atât, Adriana Bahmuţeanu a mărutirisit că băiatul cel mic l-a legat pe fratele lui mai mare de scaun, deoarece voia să se arunce de la geam.

"Este momentul adevărului în seara asta. Inventează tot felul de lucruri! Eu nu mi-am torturat niciun copil! Sunt imagini, copiii se filmează între ei. În acest moment, de câteva luni, încerc pe toate căile disperată, pentru că din păcate, copiii mei suferă de nişte tulburări de comportament. De trei luni încer să obţin sprijinul autorităţilor pentru a putea duce aceşti copii la specialişti fără acordul lui. Când m-am întors cel mic îl imobilizase pe cel mare, l-a legat. Spărseseră tot prin casă. Sunt doi băieţi care se mai bat. Cel mic a luat telefonul a început să filmeze. Îl ţineam. (...) Cel mare vrea să sare pe pervazul de la geam că el vrea să moară. Ăla micul zice: mamă, l-am legat ca să nu sară pe geam. Copilul cel mic a devenit apărătorul meu şi al lui frate-su. Ştii ce înseamnă să ai un copil care se dă cu capul de pereţi şi să nu poţi să îl duci la doctor?", a declarat Adriana Bahmuţeanu.

De asemenea, Silviu Prigoană are o altă abordare şi o altă părere în legătură cu situaţia în care se află adulţii şi cei doi băieţi: "O mamă îşi leagă copilul de mâini şi de picioare. Se urcă peste el. Nu e conştientă! Copiii sunt în siguranţă în momentul de faţă. Nu am ce să caut la doctor cu copiii. Copiii sunt oameni normali".

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate