Adriana Bahmuteanu se va opera de urgență! Intervenția este extrem de periculoasă: „Nu se bagă oricine. Există risc de deces”

Adriana Bahmuțeanu se va opera de urgență. Vedeta a povestit că intervenția este una periculoasă și că există risc de deces. De aceea, nu toți medicii sunt dispuși să o facă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Adriana Bahmuțeanu are probleme grave de sănătate. Fosta soție a lui Silviu Prigoană a vorbit în cadrul unei emisiuni de televiziune despre interevenția chirurgicală la care va fi supusă în curând. Se pare cp o plasă pe care medicii i-au pus-o în urmă cu cinci ani s-a rupt și ar putea dulce la complicații îngrozitoare.

„Eu acum cinci ani am avut o operaţie, am avut multiple hernii. Mi s-a pus o plasă, dar pentru că am făcut efort, acea plasă s-a rupt. Este unde băgată printre maţe. Ghinion de neşansă. Probabil e o greşeală, dar nu mai contează”, declarat Adriana Bahmuțeanu.

Citeste si: VIDEO. Carmen de la Sălciua bifează succes după succes. Record de vizualizări cu noul videoclip în doar 24 de ore de la lansare și locul 1 în Trending

Citeste si: Incredibil! Cum arată acum bărbatul care trăiește cu două surori! Nu o să-l recunoașteți pe George Chirilă, care a dezvăluit și cum face sex cu nevestele lui | EXCLUSIV

Citeste si: Ricardo de la Puterea Dragostei aruncă bomba și face acuzații dure: "Raluca vorbește și azi cu bărbați de la videochat" EXCLUSIV

fara descriere

Adriana Bahmuțeanu va suferi o intervenție periculoasă

După cum a declarat chiar ea, intervenția la care va fi supusă nu este deloc una simplă. 

„De vreo lună am început să fac investigaţii pentru că mă durea în partea stângă. Nu oricine poate să facă o asemenea operaţie. Nu se bagă oricine la aşa ceva. Există risc de deces. Urgenţă este când plasa agăţată în intestine rupe un intestin. Se poate întâmpla oricând.

Urmează să fac nişte investigaţii şi să mă hotărăsc când mă voi opera. Mi-a fost foarte greu să găsesc medicul potrivit, dar l-am găsit. Nu ştiu dacă mai putem programa. Este o urgenţă” a spus Adriana Bahmuțeanu în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate