Adriana Bahmuțeanu și Claudia Ghițulescu învârt “Roata Norocului”

Autor: Adriana Cristiana

Duminica aceasta, de la ora 20:00, Bursucu și Ana-Maria Barnoschi vă invită la o nouă ediție “Roata Norocului”, la Kanal D.

Cea mai îndrăgită emisiune concurs, “Roata Norocului” vine duminica, de la ora 20:00, la Kanal D, cu o ediție incendiară, din care nu vor lipsi premiile uriașe puse în joc, dar foarte multă distracție. Într-o ipostază inedită se prezintă, de data aceasta, frumoasa Ana-Maria Barnoschi care va <transforma> platoul “Roata Norocului”, într-un salon de înfrumusețare.

       

Adriana Bahmuțeanu și Claudia Ghițulescu învârt “Roata Norocului”

“Mai Bursucule, mi-ai spus tu cândva că nu te <coafează> nimic, și m-am gândit să-mi deschid salon de înfrumusețare, ca să te coafez”,  îi mărturisește Ana, colegului ei, care este foarte surprins de apariția inedită a acesteia. 

Citeste si: Ana, soția lui Petrică Cercel, mesaj plin de durere în ziua înmormântării. Ce i-a transmis- bzi.ro

Adriana Bahmuțeanu și Claudia Ghițulescu, una dintre cele mai frumoase și talentate interprete de muzică populară din România, sunt vedetele care vor învârti, duminica aceasta,  “Roata Norocului”, și sunt pregătite să câștige cât mai multe premii pentru o familie aflată în dificultate. Impresionată de situația familiei pe care o reprezintă în această ediție, Adriana Bahmuțeanu le transmite un mesaj impresionant membrilor familiei nevoiașe:

Adriana Bahmuțeanu și Claudia Ghițulescu învârt “Roata Norocului”

“Pentru dumneavoastră ne <luptăm>!”, spune încrezătoare vedeta chiar înainte de începerea concursului. 

Vigilente, puse pe treabă dar și pe șotii, cele două vedete sunt gata să deslușească consoanele și vocalele ce se ascund în spatele puzzle-urilor, pentru a găsi soluțiile corecte.

Adriana Bahmuțeanu și Claudia Ghițulescu învârt “Roata Norocului”

Din îndrăgitul show nu vor lipsi <pedepsele> care vor face deliciul privitorilor atunci când concurenții vor trebui să le ducă la îndeplinire.

Nu ratați o ediție inedită “Roata Norocului”, duminica aceasta, de la ora 20:00, la Kanal D.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Suma colosală pe care o cheltuiește Alex Bodi într-o zi. Afaceristul nu se uită la bani

Mihai Călin nu scapă de procesul cu Ion Caramitru! Ce se întâmplă cu procesul actorilor, după moartea directorului TNB! EXCLUSIV

Bizara declarație de avere al noului soț al Roxanei Nemeș! Toată lumea credea că interpreta s-a măritat din interes, însă adevărul e că...! EXCLUSIV

Surprize MARI le-au pregătit astrele zodiilor, începând cu săptămâna viitoare

Lacrimi de durere! Viorica de la Clejani, pe patul de spital, cu COVID. Cum se simte vedeta

DEZASTRU! S-a aflat adevărul despre ce le-a făcut Toni Iuruc primelor două soții. Familia Simonei Halep devine îngrijorată

E DESCOPERIREA momentului! O plantă din care se face vin are eficiență maximă anti-coronavirus

Ultima lovitură dată de Gică Popescu în sportul românesc: ,,Am investit împreună cu mai mulţi parteneri”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies