Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au decis în privința nunții! Când vor deveni oficial soț și soție: "Ne uităm să nu fie sărbătoare sau post"

Vedete

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au decis în privința nunții! Când vor deveni oficial soț și soție: "Ne uităm să nu fie sărbătoare sau post"

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au ales data nunții! Iată când va avea loc marele eveniment din viața lor!

După lungi discuții și planuri legate de căsătorie, Adriana Bahmuțeanu și logodnicul ei au reușit să stabilească ziua în care își vor uni destinele. Iată de ce aspect au vrut să țină cont neapărat, când s-au gândit la organizarea evenimentului!

Citește și: George Restivan, portret de familie! A apărut pentru prima oară la TV alături de fiul lui și de Adriana Bahmuțeanu

Adriana Bahmutțanu și George Restivan au dat startul pregătirilor de nuntă

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan sunt nerăbdători să devină o familie în adevăratul sens al cuvântului. S-au logodit, s-au mutat împreună, iar acum au decis, într-un final, să facă și pasul cel mare. Dacă la sfârșitul anului trecut dezvăluiau că au fost nevoiți să amâne cununia civilă din mai multe motive, se pare că în 2023 bat clopote de nuntă pentru cei doi îndrăgostiți.

Cum era de așteptat, bruneta și viitorul ei soț au stabilit deja data marelui eveniment: "Deja ne uităm la calendar, pe iunie.

Ne uităm să nu fie sărbătoare sau post.(...) Vineri, pe 30 (n.r iunie).(...) În iunie o să fim oficial soț și soție, cu hârtie, cu documente, cu tot, la primărie."
, a declarat George Restivan, potrivit antenastars.ro.

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan nuntă

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan

[Sursa foto: Facebook]

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan își doresc să devină părinți

Adriana Bahmuțeanu și viitorul ei soț nu au planuri numai în ceea ce privește căsătoria.

Bruneta și George Restivan au mărturisit în nenumărate rânduri că vor să își mărească familia, cât mai curând: "Sunt într-o lună de miere permanentă, vreau să fac o petrecere, la care să mă distrez cu toți prietenii mei, să dansăm pe mese, că sunt fericită! Soțul vrea să facem nunta repede, ne uităm după localuri.

Citește și: Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu, întâlnire de gradul zero cu Silviu Prigoană! George Restivan i-a cunoscut deja copiii vedetei și urmează să-l cunoască și pe fostul ei soț

Ginerică vrea aici, că-i place în România. Să-i cânte Viorel Bogățeanu așa o melodie din în zona Banatului, că el e de acolo. Cu formația am vorbit! Vreau să mă simt bine, în jur de 100-150 de persoane vor fi.(...) Îl iau pe Viorel cu taraful și la botez! E an cu surprize ăsta! Încă nu sunt gravidă, dar urmează! Ce o vrea Dumnezeu! Poate facem nunta și botez în același timp!", a dezvăluit Adriana Bahmuțeanu, pentru click.ro.