Vedete

Adriana Iliescu, reacţie după moartea Israelei: ”Aşa suntem noi...”

Faptul că Adriana Iliescu, femeia care a devenit mamă pentru prima oară la vârsta de 67 de ani şi Israela s-au certat în urmă cu câţiva ani de zile nu e niciun secret pentru nimeni, însă acum, după moartea fostei balerine, aceasta s-a arătat afectată de trecerea ei în nefiinţă.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Adriana Iliescu, reacţie după moartea Israelei: ”Aşa suntem noi...”icon photo
 
Vestea că Israela s-a stins din viaţă din cauza inelului gastric pe care-l avea a picat ca un trăsnet pentru mulţi oameni, iar Adriana Iliescu s-a arătat extrem de tristă. 
 
„Chiar îmi pare rău că s-a dus. Era bătrână, ca şi mine. Aşa suntem noi, încet, încet, ne ducem… Şi eu am o vârstă, sunt mai bătrână ca ea… Dar despre mine nu prea vreau să vorbesc, e ceva intim. Doctorii mi-au spus că sunt bolnavă, dar încă mă ţin”, a spus Adriana Iliescu, pentru Fanatik.ro.
Trupul neînsufleţit al Israelei a fost descoperit în apartamentul ei din Bucureşti vineri, 9 martie, după ce administratorul pensiunii acesteia din Maramureş a alertat autorităţile, îngrijorat că nu-i mai răspundea la telefon de câteva zile bune.
 
Medicii legişti au stabilit şi cauza morţii. În urma autopsiei s-a descoperit că inelul gastric al fostei balerine se rupsese, provocând o hemoragie internă, conform Ştirile PRO Tv.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune