Afacerea care l-a îmbogăţit pe iubitul Biancăi Drăguşanu e o înşelătorie? Alex Bodi scoate bani dintr-o companie care e văzută drept sistem piramidal şi care a primit avertisment în Canada!

Mulţi se întreabă dacă afacerea care l-a îmbogăţit pe iubitul Biancăi Drăguşanu e o înşelătorie.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Se pare că afacerea care l-a îmbogăţit pe iubitul Biancăi Drăguşanu e o înşelătorie. WOWbiz.ro a dezvăluit că Alex Bodi câştigă bani de de urma companiei Karatbars, cu sediul la Stuttgart, specializată în vânzarea de aur de 24 de carate. Cei care cumpără de la Karatbars intră apoi într-un sistem piramidal, fiind răsplătiţi cu puncte în funcţie de aurul pe care îl vând mai departe. (vezi ce cadouri în valoare de zeci de mii de euro i-a făcut Alex Bodi Biancăi )

Afacerea care l-a
îmbogăţit pe iubitul Biancăi Drăguşanu e o înşelătorie: "O reţea care îi răsplăteşte pe afiliaţi cu comisioane substanţiale"

“KaratBars este o reţea care îi răsplăteşte pe afiliaţi cu comisioane substanţiale din cantităţile de aur vândute. Oferă micro-lingouri standardizate de 1g, 2,5g sau 5g. Preţul este substanţial peste cotaţia oficială, cu aproximativ 30 de procente, însă nu departe de nivelul la care poate fi găsit pe piaţa liberă. Cardul le este emis afiliaţilor pentru o taxă de 1,5 euro. Serviciul este recomandat celor în căutarea unui card „care se alimentează singur”., este explicat sistemul pe site-urile specializate.

Afacerea care l-a îmbogăţit pe iubitul Biancăi Drăguşanu e o înşelătorie: "Un client obişnuit nu are nici un motiv să cumpere aur de la ei"

Karatbars nu este văzut bine de mulţi specialişti.

“Karatbars vinde aurul cu 60 sau 65 de dolari gramul, în timp ce, pe piaţa reală, acesta costă doar 40 de dolari. Aşadar, ei vând cu 50% mai scump. Cu alte cuvinte, un client obişnuit nu are nici un motiv să cumpere aur de la ei. Singurul motiv pentru care o faci este să participi la programul lor de afiliere. Karatbars nu are un produs credibil. E o perdea de fum, acre nu face altceva decât să ascundă faptul că este o schemă prin care noii recruţi transferă bani către fondatori, iar aceştia lasă un
procent din profit către afiliaţii vechi. Totul arată ca o schemă piramidală, lucru care a atras atenţia autorităţilor din Canada”
, se scrie pe site-ul mlmcompanies.org, specializat în scheme piramidale.

Afacerea care l-a îmbogăţit pe iubitul Biancăi Drăguşanu e o înşelătorie: "Afiliaţii sunt atraşi de posibilitatea de a câştiga sume mari"

Se pare că afacerea care l-a îmbogăţit pe iubitul Biancăi Drăguşanu e o înşelătorie.

“AMF, organismul de reglementare financiară din Canada, a emis un avertisment împotriva Karatbars, în timpul "lunii de prevenire a fraudei", după cum urmează: "Afiliaţii sunt atraşi de posibilitatea de a câştiga sume mari, în special printr-un procent din sumele colectate din planurile Karatbars şi din produsele de aur achiziţionate prin recomandări. AMF reaminteşte investitorilor riscurile la care se expun atunci când investesc în companii precum Karatbars, care nu raportează emitenţii şi nu deţin înregistrarea sau autorizaţia AMF. Canadienii ar trebui, prin urmare, să fie precauţi cu ofertele de produse de la Karatbars, deoarece acestea ar putea suferi pierderi care nu sunt acoperite de fondul de compensare a serviciilor financiare sau de asigurarea depozitelor. AMF monitorizează îndeaproape această chestiune şi va lua orice măsuri considerate necesare în caz de încălcări în temeiul legilor pe care le administrează. ", se scrie despre problemele pe care le are Karatbars în Canada.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Imagini EMOŢIONANTE cu Bianca Drăguşanu. Cum se transformă femeia fatală a showbiz-ului românesc în preajma fetiţei sale. Nu o credeai în stare de aşa ceva VIDEO

Avem DOVADA! Bianca Drăguşanu are o viaţă tare agitată de când se iubeşte cu Alex Bodi! VIDEO EXCLUSIV

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Joi 28 Ianuarie 2021: Capricornii și Leii vor fi loviți de noroc

Bill Gates, adevărul despre teoriile conspirației. Miliardarul a spus totul despre microcipuri

Surpriza anului! Cu cine se va căsători Denise Rifai? Este un bărbat celebru

Transilvania în 1653: Pe fiii preoților valahi să-i ia înapoi la fel ca pe ceilalți iobagi

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies