Afacerea secretă a lui Toni Iuruc! Iubitul Simonei Halep vrea să își deschidă restaurant și hotel, după ce și-a înregistrat mărcile la OSIM!

Iubitul Simonei Halep vrea să își deschidă restaurant și hotel, dar afacerea nu s-a finalizat încă.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Iubitul Simonei Halep vrea să își deschidă restaurant și hotel, după cum reiese dintr-un document de la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM). Pe 6 mai 2015, Toni Iuruc, al cărui nume real este Iuruc Apostol Gabriel, a depus la OSIM două „cereri de înregistrare marcă”: una pentru denumirea „NOMADINI”, cealaltă pentru denumirea „NOMAD”.  Clasa pentru care Iuruc a făcut cerere pentru înregistrarea acestor mărci este “Restaurante şi cazare temporară”, ceea ce înseamnă că actualul iubit al Simonei Halep a intenționat să investească într-un local sau într-un hotel, sau în ambele. (vezi ce probleme a avut Toni Iuruc cu Poliția)

Citeste si: Cum se implică Simona Halep în lupta împotriva coronavirusului?

Citeste si: Simona Halep păstrează încă un an trofeul de la Wimbledon, iar organizatorii au obținut o despăgubire de 114 milioane de euro! Cum a fost posibil

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Simona Halep și-a luat bagajele și....Decizie de ultim moment luată de campioană. „Sunt tristă!”

Se pare că proiectul nu a fost încă finalizat, pentru că nu există în România restaurant sau hotel cu numele de NOMAD sau NOMADINI. Simona a investit într-un hotel din Poiana Brașov, dasr și într-o cafenea din orașul natal, Constanța. Cafeneaua a fost dezafectată de aproape doi ani, iar în locul ei se va ridica un hotel.  Despre Iuruc s-a scris, atunci când a devenit partenerul Simonei Halep, că este implicat în afaceri imobiliare și de consultanță. “Logodnicul  Simonei Halep  este promovat  ca fiind un miliardar  ce isi traieste viata  in vila luxoasa din Bucuresti sau in casa somptuoasa din Constanta. Realitatea  este mult diferita fata de ce se vehiculeaza.  Iuruc  Apostol  Gabriel zis Toni – are ca domiciliul  permanent – un apartament normal cu trei camere.  Situat in Bucuresti  pe soseaua Stefan cel Mare”, a scris recent constantareala.ro.

Iubitul Simonei Halep vrea să își deschidă restaurant și hotel. Iuruc a fost implicat într-o afacere de 100 milioane euro

Numele de Gabriel Apostol Iuruc a mai apărut în presă în 2012, când Evenimentul zilei a publicat o anchetă despre o afacere în care era implicată o firmă în care apărea și el ca acționar. “Scoaterea câinilor maidanezi din București a devenit cea mai mare afacere a primarului Sorin Oprescu. Un parteneriat strategic încheiat de Primăria Capitalei pentru construcţia celui mai mare adăpost de câini din lume dezvăluie cum banii bucureştenilor vor fi drenaţi către prietenii, vecinii şi sponsorii familiei Oprescu. O adevărată “familie” care atacă în haită bugetul Capitalei. Fiul primarului împarte acelaşi sediu cu cei care vor gestiona banii pentru sterilizarea, cazarea şi îngrijirea câinilor. Miza afacerii: peste 100 de milioane de euro. Un milion şi jumătate de euro au ajuns deja în conturile “familiei”. O fermă de păsări dezafectată din satul Uzunu, Giurgiu, a devenit  locul în care banii bucureştenilor vor alimenta conturile prietenilor, vecinilor şi sponsorilor primarului Sorin Oprescu.”, scria Evenimentul zilei în iunie 2012.

 “Trei tineri au ajuns să fie partenerii strategici ai Primăriei Capitalei în proiectul gigant – Dogtown (oraşul câinilor). Cei trei tineri afacerişti au un numitor comun: familia Oprescu. Asociaţia aleasă de Sorin Oprescu să dezvolte afacerea câinilor fără stăpân îşi are sediul în centrul Capitalei, pe strada Lisabona, chiar în acelaşi loc cu una din firmele patronate de fiul său, Mircea Sorin Oprescu. Tot la aceeaşi adresă locuieşte şi Răzvan Imbri, unul din cei trei fondatori ai Asociaţiei Portico, aleasă de Primăria Capitalei să administreze adăpostul pentru câini Partenerul tradiţional de afaceri al sponsorului Ştefan Arsenescu este Gabriel Apostol Iuruc – cel de-al treilea membru al Asociaţiei Portico.”, s-a mai relatat despre afacerile lui Gabriel Apostol Iuruc.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Veste uriașă în familia campioanei noastre la tenis, Simona Halep! Totul a fost dezvăluit la o petrecere de pomină la care tenismena a făcut show! E însărcinată?

Simona Halep, mai tare ca Gică și Ianis Hagi la un loc! Show total în casa campioanei la tenis | Video

S-a lansat noua Dacia electrică! Cât costă și cum arată noul model. Are dotări uimitoare

Simona Halep, donație pentru spitalele din București și Constanța, în plină pandemie de coronavirus: Am decis să donez o sumă de bani pentru achiziționarea echipamentelor

Iubitul Simonei Halep, Toni Iuruc, a fost acuzat că s-a implicat într-o afacere de 100 de milioane de euro cu Sorin Oprescu: “O adevărată “familie” care atacă în haită bugetul...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies