Iubitul Simonei Halep a fost târât prin tribunale doi ani şi jumătate din cauza Poliţiei! Vezi cum s-a încheiat coşmarul lui Toni Iuruc!

Toni Iuruc s-a judecat cu Poliţia, iar Tribunalul i-a dat, până la urmă, dreptate.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Toni Iuruc s-a judecat cu Poliţia într-un proces care a început în 2014. Iubitul Simonei Halep a fost amendat de Poliţia rutieră pe raza judeţului Braşov, probabil pentru depăşirea vitezei legale, dar a contestat actul în instanţă. Astfel, pe 5 noiembrie 2014, la Judecătoria Braşov s-a înregistrat un dosar al cărui obiect era “anulare proces verbal de contravenţie”. (vezi cum a fost certată Vlăduţa Lupău pentru că a deranjat-o pe Simona Halep)

Citeste si: S-a aflat: cand se retrage Simona Halep din tenis! Nimeni nu se astepta sa se intample atat de devreme

Citeste si: Logodnicul Simonei Halep nu e bogat! Toni Iuruc stă la bloc, iar cea mai importantă afacere a lui e închisă de 7 ani!

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Simona Halep sărbătorește alături de fratele și iubitul său: „Fac nunta în România...”

Actualul logodnic al lui Halep a figurat ca petent, în timp ce Inspectoratul de Poliţie al judeţului Braşov a avut calitatea de intimat. Procesul a mers greu, cu multe tremene amânate. Pe 15 decembrie 2015, la mai bine de un an de la declanşarea procesului, plângerea lui Iuruc a fost respinsă, amenda fiind menţinută. “Respinge plângerea modificată. Menţine procesul verbal”, a fost hotârârea judecătorilor.

Toni Iuruc s-a judecat cu Poliţia: "Exonerează pe petent de toate sancţiunile aplicate" 

Iuruc nu s-a dat bătut şi a făcut apel, pe 5 august 2016, procesul de „anulare proces verbal de contravenţie” fiind mutat la Tribunaul Braşov. Şi în această instanţă au fost câteva termene amânate, iar decizia a venit pe 31 martie 2017, la aproape doi ani şi jumătate de când Iuruc a deschis dosarul. Din fericire pentru actualul iubit al Simonei Halep, sentinţa i-a fost favorabilă, el câştigând, până la urmă, procesul cu Poliţia.

“Admite apelul declarat de apelantul IURUC..., împotriva sentinţei civile nr.12522 din data de 15.12.2015, pronunţată de Judecătoria Braşov, pe care o schimbă în tot şi în consecinţă: Admite plângerea contravenţională formulată de petentul IURUC..., împotriva procesului-verbal de contravenţie seria CP nr.7542090 din data de 24.10.2014, emis de intimatul INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI BRAŞOV, şi în consecinţă: Anulează procesul-verbal de contravenţie seria CP nr.7542090 din data de 24.10.2014, emis de intimatul INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI BRAŞOV şi exonerează pe petent de toate sancţiunile aplicate prin acesta. Definitivă. Pronunţată azi, 31.03.2017”, se arată în hotărârea judecătorilor.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Cu cât vinde Halep apartamentele în cartierul de la malul mării? Simona face banii ăștia într-o oră de tenis

Simona Halep, decizie de ultim moment! Ce face campioana alături de Toni Iuruc, în curând, în Dubai | EXCLUSIV

Suferi de hipertensiune? Top 5 ceaiuri care îți scad tensiunea. Sunt cele mai bune remedii naturale

Simona Halep, probleme serioase când vine vorba de nuntă! Ce se întâmplă cu vedeta tenisului mondial și Toni Iuruc EXCLUSIV

Iubitul Simonei Halep a fost pozat în slip, întins pe şezlong! Vezi cum se distra Toni Iuruc la mare pe vremea când Simona avea doar 5 ani! FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies