Afacerile Elenei Udrea sunt ruinate! Staţiunea balneoclimaterică intră în insolvenţă, iar statul i-a închis firma care a lucrat pământurile fiicei lui Traian Băsescu!

E clar că afacerile Elenei Udrea sunt ruinate. Blonda se află în Costa Rica.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Nu mai e un secret că afacerile Elenei Udrea sunt ruinate. “Din Costa Rica, Elena Udrea bagă o stațiune în insolvență. Compania Băi Boghiș, care administrează mai multe active ale stațiunii balneoclimaterice Boghiș Băi, judetul Sălaj, inclusiv un hotel, și la care fostul ministru Elena Udrea este cel mai mare acționar, își cere insolvența, pe fondul unor datorii care, conform ultimelor date disponibile analizate, au depășit 14,3 milioane lei. Astăzi, conform termene.ro, Elena Udrea deține 50% din companie, restul participației fiind deținut de Magda Stanca (40%) și Elena Stanca (10%)”, a dezvăluit profit.ro. (vezi singurele imagini cu Elena Udrea în puşcărie)

Citeste si: Adrian Alexandrov e dezgustat de bomba sexy a Americii: „Nu a făcut nimic pozitiv și constructiv pentru societate, dar are silicoane în fund”

Citeste si: Elena Udrea, răspuns uimitor la TV: “Bun venit în clubul penalilor”. Cui i s-a adresat logodnica lui Adrian Alexandrov

Citeste si: Ce se întâmplă cu banii Elenei Udrea? Fostul ministru, fotografiat cu același cărucior ieftin pentru copil pe care-l avea în momentul arestării

Afacerile Elenei Udrea sunt ruinate. Firma de la Nana a fost închisă de Tribunalul Bucureşti

O altă afacere a lui Udrea, firma SC Agro Green Nana SRL, prin care deţinea terenuri agricole, este în colaps. “Statul i-a închis Elenei Udrea firma care a lucrat pământurile lui Băsescu”, a anunţat Jurnalul naţional. „Firma pe care Elena Udrea a înfiinţat-o, în anul 2013, care a lucrat, în arendă, terenurile pe care Ioana Băsescu le-a achiziţionat în localitatea Nana, judeţul Călăraşi, a fost închisă de Tribunalul Bucureşti, în timp ce patroana se afla în închisoare, în Costa Rica. Decizia a fost luată după ce, în vara anului trecut, Direcţia de Impozite şi Taxe Locale Sectorul 1 din Capitală a cerut instanţei dizolvarea companiei. Deşi hotărârea instanţei, pronunţată la jumătatea lunii noiembrie a anului trecut, impunea Finanţelor obligaţia de a o publica în Monitorul Oficial şi pe portalul Oficiului Registrului Comerţului, acest lucru nu s-a întâmplat până în prezent”, s-a mai scris despre firma lui Udrea.

fara descriere

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate