Afacerile imobiliare ale ginerelui lui Gigi Becali au fost lovite în plin de pandemia de coronavirus! Prețurile apartamentelor construite de soțul Theodorei Becali sunt în cădere liberă!

Mihai Mincu, ginerele lui Gigi Becali, a investit într-un complex rezidențial.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Ginerele lui Gigi Becali a investit într-un complex rezidențial pe care a început să-l construiască în 2019. Este vorba despre șase locuințe cu parter și etaj situate în Dobroiești, la marginea Bucureștiului, duplexurile având o suprafaţă utilă de 120 metri pătraţi, un teren de 150 metri pătraţi, trei dormitoare, un living, două băi. (vezi cum a sedus-o Gigi Becali pe mama Biancăi Drăgușanu)


In articol:

Citeste si: Gigi Becali susține că a achiziționat un medicament pentru COVID-19: "Am plătit 120.000 de pastile, vin din Rusia"

Citeste si: VIDEO| Cum și-a sărbătorit Gigi Becali onomastica. Imagini incredibile!

Citeste si: Este cel mai mare anunț. PNL îndeplinește visul tuturor românilor - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

Citeste si: Gigi Becali nu le mai face cadou fiicelor sale câte o mașină, din cauza pandemiei de coronavirus: „Pe mine nu mă mai interesează lucrurile materiale. Mă debarasez de ele. Oricum bogații au luat-o razna”

Locuințele sunt aproape gata pe interior, trebuind să fie finisate și mobilate, în timp ce exteriorul trebuie încp amenajat, după cum se poate vedea din câteva fotografii recente, postate de Mihai Mincu pe un site specializat în tranzacții imobiliare. “Ansamblul rezidenţial este amplasat în Dobroeşti. Proiectul este alcătuit din 6 locuinţe tip duplex beneficiind de spatii verzi si locuri de parcare private. La baza proiectului FUNDENI VILLAGE RESIDENCE stau patru dintre cele mai importante principii in alegerea unei locuinte: Siguranta!”, se arată în anunț.

Afacerile imobiliare ale ginerelui lui Gigi Becali: „Este un ansamblu rezidențial închis"

„Este un ansamblu rezidential inchis. Imprejurimi! Suntem situati intr-o zona dezvoltata, usor accesibila si cu un standard de viata ridicat.Calitate! Am folosit materiale premium cum ar fi (marmura,travertin,granit), sistem de incalzire prin pardoseala. Dezvoltarea unei familii! Casele sunt bine compartimentate, fiecare avand o curte spatioasa. Datorita amplasarii si dimensiunilor generoase ale geamurilor casele beneficiaza de lumina naturala din plin.”, se mai arată în anunţul postat de Mihai Mincu.

Anunțul este activ pe site încă din aprilie 2019. Atunci, un duplex era scos la vânzare cu 142.000 de euro, conform graficului atașat anunțului. De atunci, prețul a scăzut: 139.000 euro în mai 2019, 129.000 euro în septembrie 2019 și 125.000  euro în aprilie 2020. Prețul din prezent, în plină pandemie de coronavirus, este cu aproape 20% mai mic decât cel de acum fix un an. Mihai Mincu s-a însurat cu Theodora Becali, cea mai mare din cele trei fiice ale lui Gigi Becali, în toamna anului trecut.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

În Decembrie trebuie să faci aceste lucruri ca să-ți meargă bine în 2021

Un celebru prezentator din România dă o veste bombă. A divorțat

Rețetă: Cea mai delicioasă ciorbă cu carne de pui: Evită greșeala făcută de toate gospodinele prin care ciorba devine toxică

Gigi Becali lansează o teorie a conspirației: „Au băgat la morgă virusul. Doar 200 au murit de coronavirus”

Gigi Becali, înconjurat de polițiști. O nouă confruntare Becali - Poliția Română

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies