Afacerile imobiliare au umplut de datorii familia Simonei Halep! Restanţele firmelor controlate de fratele Simonei sunt uriaşe!

Datele financiare arată că afacerile imobiliare au umplut de datorii familia Simonei Halep.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

E clar că afacerile imobiliare au umplut de datorii familia Simonei Halep. Fratele Simonei, Nicolae, se ocupă de aceste afaceri care, în primă fază, au presupus ridicarea a două blocuri în zona Mamaia Nord – Năvodari. Blocurile au de la etajul 1 la 4 numai apartamente cu două camere, la etajele 5 sş 6, un apartament cu 2 şi unul de 3 camere cu suprafeţe de peste 100 de metri pătraţi, iar la etajul 7 se află un penthouse cu o terasă imensă.

Citeste si: Imaginea publicată de Simona Halep a stârnit revoltă și controverse în mediul online! Internauții au reacționat imediat când au văzut-o

Citeste si: Simona Halep și Toni Iuruc, prima apariție oficială de cuplu! Jucătoarea de tenis, decorată de Klaus Iohannis

Citeste si: Primul iubit al Simonei Halep s-a căsătorit și are doi copii! Vezi ce mai face Andrei Mlendea FOTO

Afacerile imobiliare au umplut de datorii familia Simonei Halep. Profitul a fost de 850.000 de euro

Afacerile se derulează prin intermediul a două firme, „New Concept Imob SRL” şi „New Concept Building SRL”, controlate de fratele Simonei.  Conform ultimelor rezultate de la Ministerul de Finanţe, valabile pentru 2018, prima firmă a înregistrat un profit net de 266.349 de lei, în timp ce a doua a performat, profitul fiind de 3.661.459 de lei. Astfel, câştigul total a fost de 3.927.808 lei, aproximativ 850.000 de euro. (vezi motivul pentru care hotelul Simonei Halep i-a dezamăgit pe turişti)

fara descriere

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate