Vedete

Afacerile lui Petru Mircea s-au redresat dupa sase ani de cosmar! Cati bani a castigat sotul Madalinei Manole din activitatea de inginer de sunet!

Conform rezultatelor financiare, afacerile lui Petru Mircea s-au redresat dupa sase ani de cosmar.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Afacerile lui Petru Mircea s-au redresat dupa sase ani de cosmar! Cati bani a castigat sotul Madalinei Manole din activitatea de inginer de sunet!icon photo

Potrivit cifrelor de la Ministerul de Finante, afacerile lui Petru Mircea s-au redresat dupa sase ani de cosmar. Vaduvul Madalinei Manole este inginer de suflet si si-a infiintat, in 2004, o firma specializata in „activitati suport pentru interpretare artistica (spectacole)”. (vezi ce probleme are Petru Mircea cu creditul de la banca)

Afacerile lui Petru Mircea s-au redresat dupa sase ani de cosmar. Firma a bifat pierderi, dar si profituri mici

Firma a  avut rezultate dezastruoase dupa sinuciderea Madalinei Manole, din 2010. Doar in 2011 s-a inregistrat un profit substantial, de 30.000 de lei, dupa care a urmat declinul: pierdere de 400 de lei (in 2012), profit de 417 lei (in 2013), pierdere de 53.960 de lei (in 2014), profit de 4.770 lei (in 2015) si profit de 4.481 de lei (in 2016).

Citeste continuarea materialului pe stirilekanald.ro

 

 
Adevărul despre împăcarea dintre Valentina Pelinel şi Mihaela Borcea! Care dintre cele două femei a făcut primul pas EXCLUSIV icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

 Adem, de la extaz la agonie, azi, în ”Mireasa din Istanbul”icon photo

Vedete

Adem, de la extaz la agonie, azi, în ”Mireasa din Istanbul”

Reuniune inedită în familia Boran, în episodul de azi din ”Mireasa din Istanbul”, difuzat de Kanal D

Titlu secțiune