Alexandru Arsinel, declaratii emotionante despre Madalina Manole. A fost primul sau mare spectacol fara sa o aiba alaturi pe Stela Popescu VIDEO

Actorul Alexandru Arsinel a urcat sambata seara, pe scena Salii Palatului din Bucuresti, in spectacolul “Fata cu parul de foc”, organizat in memoria Madalinei Manole. Ulterior, in culise, artistul a facut o serie de declaratii emotionante, pentru WOWbiz.ro, despre regretata cantareata.

Distribuie pe:

Autor: S.A.

Trist, obosit si abatut de atatea ganduri, suferinte si amintiri. Asa a lasat senzatia Alexandru Arsinel, celor prezenti in culise, la spectacolul “Fata cu parul de foc”. Pe scena, artistul a fost impecabil insa, in culise, tristetea l-a coplesit. (Putea sa o salveze Alexandru Arsinel pe Stela Popescu?) 

Intrebat de reporterii WOWbiz.ro care este ultima amintire pe care o are cu Madalina Manole, Alexandru Arsinel a lasat capul in jos si si-a amintit ca artista ar fi trebuit sa se alature colectivului pe care el il conduce, la Teatrul Constantin Tanase.

“Ne-am intalnit in cabina lui Moculescu (n.r.: Horia Moculescu) de la TVR, unde el avea emisiunea “Se canta!”.

Ea tocmai repeta si dupa aceea, dintr-o data, imi trece asa prin cap o idee si ii zic: Mai Madalina, nu vrei sa vii la noi, sa te angajezi la noi? Si ea s-a uitat asa si imi zice: Ba da, dar mai lasati-ma o luna sa imi definitivez un disc si dupa aceea vin la dumneavoastra sa dicutam. Trebuia sa fie angajata teatrului, a lui Tanase!”, ne-a marturisit Alexandru Arsinel.

Pentru marele artist, spectacolul comemorativ al Madalinei Manole a fost primul pe care l-a sustinut fara Stela Popescu, in fata unui public atat de numeros cu peste 4.500 de oameni. “M-am simtit trist fara Stela. Asa, spectacole am mai avut, dar nu cu un public atat de mare”, a conchis artistul.

 

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: